![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() jasiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,062 Dołączył: śro, 06 sie 03 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 3 ![]() |
Zbliżają się wybory co doskonale widać po ostatnich wyczynach RM i prezydenta. Czas więc zacząć poszukiwać ich następców. Macie jakieś rozsądne propozyje ????
Sam nie mam pojęcia na kogo zagłosować. Czekam na propozyje. Może ktoś zna jakies pozytywy działalności naszych radnych. Ten post edytował pozdrawiam czw, 19 paź 2006 - 19:16 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a ja inaczej zapytam
Prosze wypelnic moje "pytania" -> KONKRETNIE BEZ WODOLEJSTWA ROSZE PRZYPISAC W SKALI OD 1- NAJWAZNIEJSZE DO 4-NAJMNIEJ WAZNE <> Gdy zostane Prezydentem wazne stanowiska w miescie np wiceprezydenci, dyrektorzy MOSIR, MOPSow, PKZetu itp A) Pozostawie obsadzone osobami ktore juz sa (wkoncu maja doswiadczenie) ![]() C) Zrobie otwarty konkurs (tam gdzie sie da) i bede sugerowac sie kompetencjami osob mi obcych PROSZE PRZYPISAC W SKALI OD 1- NAJWAZNIEJSZE DO 4-NAJMNIEJ WAZNE DLA MIASTA <> Nasze miasto powinno A) Stawiac na turystyke/rekreacje - wkoncu Pogorie, Bledow, Jura, lasy - jest sie czym chwalic i na co postawic by zarobic ![]() C) Zajac sie edukacja - skupiac jak najwiecej osrodkow edukacji w miescie np tworzac kolejne filie wyzszych uczelnii D) Promowac sie poprzez kulture - imprezy kulturalne w PKZecie, teatr, sztuka, imprezy plenerowe PROSZE ZAZNACZYC W SKALI (jak wyzej) <> Aby poprawic gospodafrke = dobrobyr ekonomiczny mieszkancow w naszym miescie nalezaloby A) Starac sie o poszerzenie terytorium KSSE kosztem terenow w innych miastach (przyciagniecie inwestorow) ![]() C) Tworzyc jak najwiecej zamowien publicznych pod katem zatrudnienia mieszkancow (np poprawa infrastruktury drogowej) D) Uzbrajac tereny wlasnym kosztem pod katem zachety dla inwestorow PROSZE WYBRAC 1 OPCJE! Stawiajac na rekreacje pierwsze co to nalezaloby A) Wyczyscic i uatrakcyjnic Pogorie ![]() C) Odnowic tenerny parkow miejskich Gdybym mial srodki tylko na 1 inwestycje to (TYLKO 1 OPCJA) A) Stworzylbym rentowny zaklad produkcyjny z praca i wynagrodzeniem dla mieszkancow ![]() C) Postawil na edukacje - korzystne warunki do nauki jak i sama edukacja to podstawa by w przyszlosci kazdy dabrowianin mogl znalezc upragniona prace D) Zainwestowal w mega super hiper nowoczesny obiekt kulturalny - biblioteka, muzeum, teatr, kino -> wszzystko w 1 Gdyby mial Pan wybrac to dofinansowalby Pan w naszym miescie (TYLKO 1 OPCJA) a) Tramwaje (np remont/zakup tramwajow) ![]() c) pociagi (a raczej chyba przebudowac dworca) Najlepiej by bylo gdyby w naszym miescie powstalaby filia szkoly wyzszej o profilu (prosze wybrac 1!) A) Humanistycznym n US ![]() C) Techniki np PŚ D) Ekonomii np AE E) Medycyny np ŚAM F "Zlota Malina" dla pana Talkowskiego nalezy sie za: (wybrac tylko 1) A) Wielblady na pustynii ![]() C) Rzady szarej eminencji - zony pana prezydenta D) Max 3 min zcasu dla urzednikow by przybiegli do biura pana prezydenta Dzielnice ktore najbardziej zostaly zaniedbane przez samorzad lokalny to ................................. (wymienic max 3) poniewaz......................... Pan Talkowski powinien odejsc bo............. Jestem najlepszym kandydatem na prezydenta gdyz..... to narazie tyle - ja i wyborcy bedziey wdzieczni za odpowiedzi!! -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 03:48 |