![]() |
![]() |
Guest_tomasz sołtysik_* |
![]()
|
Guests ![]() |
Witam serdecznie!
Na niniejsze forum zostałem zaproszony na stronie "naszego miasta". Dzięki! Służe swoją osobą wszystkim internautom. W miarę posiadanej wiedzy odpowiem na wszystkie pytania, zniose rzeczową krytykę, podejme polemike na tematy dotyczące Dąbrowy Górniczej, władz etc. etc. Pozdrowienia dla Wszystkich Tomasz Sołtysik Ten post edytował kwintosz czw, 28 wrz 2006 - 20:39 |
|
|
![]() |
Guest_tomasz sołtysik_* |
![]()
|
Guests ![]() |
QUOTE(pozdrawiam) No to ja mam generalnie jedno pytanie czemu Pan nie startuje w wyborach na prezydenta DG. Jak narazie tylko H. Zaguła i Pan mają jakiekolwiek rozeznanie w naszej polityce. Reszta to pozwolę sobie powiedzieć amatorzy. Jakieś rozgywki w SLD czy jest jakiś inny powód.
powodów jest kilka: te najważniejsze są natury politycznej i nie są zależne ode mnie: 1. o pierwszym wspomniałeś - po wyborach samorządowych w roku 2002 znaczna część środowisk SLD-owskich obarczyła mnie odpowiedzialnością za porażke w wyborach prezydenckich (skądinąd byłem szefem sztabu i nigdy się od tej odpowiedzialności nie uciekałem, choć dalej uważam, że przyczyny tej porażki były o wiele bardziej złożone, niż tylko błędy sztabu wyborczego), 2. po 4 latach oblewania pomyjami poprzedniego Zarządu przez ludzi Talkowskiego, co nieco się i do mnie przykleiło, więc zanim nie oczyszczę się do końca z tego główna to wystawianie się na cel w wyborach prezydenckich jest bez sensu ![]() 3. uważam, że lewica ma lepszego ode mnie kandydata, Zbyszek Podraza na pewno ma większe poparcie wśród mieszkańców Dąbrowy, a poza tym całkiem niezłe doświadczenie (był dyrektorem Szpitala, radnym Rady Miejskiej, Sejmiku Wojewódzkiego, wiceministrem zdrowia, drugą kadencję jest już posłem), na pewno ma też mniej "burzliwy" charakter ode mnie ![]() no i przychodzi czas na powód natury osobistej: 4. cenię sobie prywatność, której niestety prezydent miasta ma bardzo mało... pozdrawiam ps. please jestem tomek, toso a nie "Pan" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 06:50 |