![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
czy wam tez sie to zdarza ze Kocjanowa nie odpisuje wam na wiekszosc maili - ja juz kawal czasu z "Pania Rzecznik" koresponduje ale zauwazylem ze przy tych bardziej klopotliwych tematach jakies wirusy sie jej aktywuja i biedaczka nie ma jak mi odpisac. Ahhhh... te komputery
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() jasiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,062 Dołączył: śro, 06 sie 03 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 3 ![]() |
Normalnie mnie wryło. Politycy sami szukają problemów. Zamiast sobie zatrudnić jakiegoś absolwenta dziennikarstwa, za o wiele mniejsze pieniądze, wolą od razu się skompromitować. Może to jakaś rodzina??? Kaczany walczą z układami a tu tak oficjalnie zatrudnia się ludzi po znajomości, nawet się tego nie ukrywa. A pani ex rzecznik to w ogóle ma jakieś wykształcenie w tej materii. No oczywiście z treści komunikatu wynika również całkowita apolityczność nowego rzecznika. A już myślałem, że Sośnierz zapomniał już całkiem o swoim rodzinnym mieście. To jest po prostu śmieszne.
Pełnomocnik prezydenta Dąbrowy Górniczej ds. organizacji i PR – może ktoś rozszyfruje to stanowisko, bo nigdy nie słyszałem o podobnym. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:06 |