![]() |
![]() |
Guest_tomasz sołtysik_* |
![]()
|
Guests ![]() |
Witam serdecznie!
Na niniejsze forum zostałem zaproszony na stronie "naszego miasta". Dzięki! Służe swoją osobą wszystkim internautom. W miarę posiadanej wiedzy odpowiem na wszystkie pytania, zniose rzeczową krytykę, podejme polemike na tematy dotyczące Dąbrowy Górniczej, władz etc. etc. Pozdrowienia dla Wszystkich Tomasz Sołtysik Ten post edytował kwintosz czw, 28 wrz 2006 - 20:39 |
|
|
![]() |
Guest_tomasz sołtysik_* |
![]()
|
Guests ![]() |
tylko, że Pan mnie obraził właśnie po tym jak wytłumaczyłem moją nieobecność i wykazałem, że mój powrót nie ma związku z wyborami...
nie musi mnie Pan lubić, ani podzielac moich poglądów, możemy się spierać, wszystko do pewnych granic, ale Pan mnie zwyczajnie obraził... why? bo wróciłem na forum? bo zadałem prowokujące do przemyśleń pytanie? bo jest Pan zwolennikiem Pana Talkowskiego? nie wiem, bo i skąd mam wiedzieć - nie wiem kim Pan jest... a ja jestem tomek sołtysik - znany z imienia, nazwiska i twarzy wystarczyło napisać to co Pan napisał w swoim drugim poście, że zbieżność mojego powrotu na forum z terminem wyborów nasuwa takie skojarzenie i to bym zrozumiał, ale Pan tego nie napisał za pierwszym razem, poszedł Pan na łatwiznę i posunął się do zwkłej ordynarnej obelgi... i jeszcze ma Pan prestensje, że bronię swojego dobrego imienia szkoda ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 06:38 |