![]() |
![]() |
Guest_tomasz sołtysik_* |
![]()
|
Guests ![]() |
Witam serdecznie!
Na niniejsze forum zostałem zaproszony na stronie "naszego miasta". Dzięki! Służe swoją osobą wszystkim internautom. W miarę posiadanej wiedzy odpowiem na wszystkie pytania, zniose rzeczową krytykę, podejme polemike na tematy dotyczące Dąbrowy Górniczej, władz etc. etc. Pozdrowienia dla Wszystkich Tomasz Sołtysik Ten post edytował kwintosz czw, 28 wrz 2006 - 20:39 |
|
|
![]() |
Guest_tomasz sołtysik_* |
![]()
|
Guests ![]() |
QUOTE(olo) QUOTE(tomasz sołtysik) To jest właśnie nasze polskie piekiełko!!!
Olo i Dejmon - oceniacie innych podług siebie???? Panie Sołtysik, pytanie godne pana przewodniczącego Leppera. ja Pana Panie Olo nie obrażam, nawet jeśli moje pytanie było "ostre" - to proszę się nie dziwić, Pan zarzucił mi niesprawiedliwie koniunkturalizm, wytłumaczyłem dokładnie, że był Pan w błędzie twierdząc, że mój powrót na forum jest związany ze zbliżającymi się wyborami... a Pan na to co??? Pan mnie OBRAŻA obrzucając inwektywami, bo za takie uważam porównanie z Panem Lepperem... mając jeszcze nade mną tą przewgę, że jest Pan anonimowy, a ja tu występuje pod swoim imieniem i nazwiskiem... pozdrawiam ps. mimo wszystko proponuje, żebyśmy na forum sobie nie "Panowali", mam na imię tomek (nick: toso) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 06:49 |