![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 163 Dołączył: pią, 23 paź 09 Nr użytkownika: 3,514 Płeć: Mężczyzna GG: 4231612 ![]() |
Mam pytanie czy ktoś posiada może jakieś informacje na temat tego czy miasto organizować będzie jak to miało miejsce w ostatnich latach jakiegoś plenerowego sylwestra np w centrum lub gdzieś?
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,635 Dołączył: pon, 16 lut 09 Skąd: Centrum Nr użytkownika: 3,199 Płeć: Mężczyzna ![]() |
involved - opinia tak entuzjastyczna, że aż przejrzałem Twoje wcześniejsze posty :-). W 99% z nich polecasz albo zachwalasz ORIGAMI lub optyka - Izę Gil. W jednym z wątków dot. restauracji dopytywałaś o uwagi jednego z forumowiczów nt. jedzenia w DG komentując, że "temat jest Ci bliski".
Myślę, że jeśli jesteś pracownikiem lub może nawet właścicielką/współwłaścicielką/menedżerką to warto zamiast ww. wpisów pozwolić użytkownikom forum na "szczere" opinie i wpisy. Dodatkowo wrzucać jakieś zestawy, promocje (chyba nawet sam udostępniałem ostatnio takie info z Origami), ulotki z imprezami etc. A jeśli trafi się negatywna opinia (były i takie) to ujawnić się i walczyć o dobre imię lokalu i jego pracowników. Ludzie z forum chyba o wiele bardziej by to docenili niż n'ty wpis HURRA OPTYMISTYCZNY, z którego trąci szeptany marketing jak stąd do Rudy Śląskiej ;-) Trzymam kciuki za ORIGAMI, którego czasami mam okazję być gościem, gdzie czasami przyjeżdżają znajomi z Sosnowca, gdzie sala weselna jest - wg wielu opinii - najciekawsza w regionie ![]() -------------------- pozdrawiam,
Sylwester Dominik Historia miasta uwieczniona na fotografiach i pocztówkach. Zapraszam na www.dawnadabrowa.pl i www.facebook.com/dawnadabrowa |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 12:56 |