![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() jasiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,062 Dołączył: śro, 06 sie 03 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 3 ![]() |
Zbliżają się wybory co doskonale widać po ostatnich wyczynach RM i prezydenta. Czas więc zacząć poszukiwać ich następców. Macie jakieś rozsądne propozyje ????
Sam nie mam pojęcia na kogo zagłosować. Czekam na propozyje. Może ktoś zna jakies pozytywy działalności naszych radnych. Ten post edytował pozdrawiam czw, 19 paź 2006 - 19:16 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 294 Dołączył: pią, 25 lut 05 Skąd: DG Nr użytkownika: 125 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(klocek) Mysle ze takie pytania jak zadal Dejmon nie maja tu sensu. Bo wine za to ze mlodzi ludzie wyjezdzja do pracy za granice mozna zrzucic na Walese, Balcerowicza , Tuska,Buzka skonczywszy na Oleksym i Millerze.
A ja myśle, że mają sens i to duży, bo po co tu cokolwiek budować, skoro zdecydowana większość młodych ludzi opuści to miasto. Kto będzie korzystał z tego wszystkiego? Kto tchnie życie w to miasto, jeśli nie młodzi ludzie? Ja uważam, że młodzi ludzie wyjechali przede wszystkim przez to, że polityka podatkowa tego państwa zabija rynek pracy. I zabijać będzie, dopóki będzie tutaj istniał tak przerośnięty aparat biurokratyczny. Lwia część naszych podatków, lwia część owoców naszej pracy idzie właśnie na pensje dla urzędników. Ale niech władza tworzy etaty dla nowych urzędników, niech "likwiduje" w ten sposób bezrobocie, to młodych ludzi "szukających" przygód (a może po prostu chleba) zagranicą będzie nam tylko przybywać... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 03:42 |