![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() jasiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,062 Dołączył: śro, 06 sie 03 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 3 ![]() |
Zbliżają się wybory co doskonale widać po ostatnich wyczynach RM i prezydenta. Czas więc zacząć poszukiwać ich następców. Macie jakieś rozsądne propozyje ????
Sam nie mam pojęcia na kogo zagłosować. Czekam na propozyje. Może ktoś zna jakies pozytywy działalności naszych radnych. Ten post edytował pozdrawiam czw, 19 paź 2006 - 19:16 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() jasiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,062 Dołączył: śro, 06 sie 03 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 3 ![]() |
A mnie w szczególności chodzi o inwestycje w naszym mieście. Moim zdaniem to najważniejsza sprawa dla DG. Przez ostatnie 4 lata nie było u nas żadnych zauważalnych inwestycji, które zmieniałyby cokolwiek w życiu mieszkańców. No może wyjątkiem jest tutaj Pogoria IV i modernizacja taboru PKM. Tylko akurat te inwestycje w bardzo małym stopniu zależały od władz DG. Może, dlatego doszły do skutku. Dlaczego tak jest to ja generalnie wiem. Myślę że inni użytkownicy też nie mają wielu wątpliwości.
Dlatego chciałbym wiedzieć, jaki jest plan inwestycyjny formacji politycznej za Panem stojącej dla naszego miasta. Już niedługo wybory a ja nawet nie natknąłem się na jakiś zarys programu wyborczego. I nie ukrywam, że interesują mnie konkrety: co planujecie wybudować, kiedy, jakie będą źródła finansowania. I do tego interesuje mnie jak sobie pan wyobraża skład RM i zarządu miasta tak, aby mógł on sprawnie działać i realizować program wyborczy. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 03:48 |