![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Witam,
Czy ktoś się orientuję gdzie mogę dostać w DG bądź bliższych i dalszych okolicach parapety drewniane? Zjeździłem kilka punktów ale są tylko zrobione z MDF i oklejane a interesują mnie czysto drewniane - trochę szkoda jednak czasu jeździć po wszystkich salonach, może ktoś zna temat? Z góry dzięki za wszelkie info. Pozdrawiam. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Vacu zadzwon tu (32)268-61-22 świat paneli na gorze sa okna na legionów polskich nr nie pamietam ja tam zamawiałem okna plastiki i parapety drewniane Już niestety nieaktualne, bo kupiłem z MDF ale dzięki. Co do paczenia drewnianego parapetu. Ten parapet, który zrobiliśmy u siebie, ma 160cm na szerokość a na głębokość blisko 30cm. Czyli spory kawałek parapetu. Jako, że cena grubych drewnianych parapetów nas nie satysfakcjonowała to kupiliśmy deskę 18mm. Kilka warstw bezbarwnego lakieru, część która wchodzi pod okno i w ścianę pomalowana takim "czarnym impregnatem". Sam to montowałem, co było moim debiutem w montowaniu parapetów ![]() Wypaczenie na długości ma kilka milimetrów, ale jest raczej winą montażu, (trochę za mocno wbity klin, trochę za słabo). Pod spód trzy podpórki drewniane, bo parapet od ściany wystaje na jakieś 25cm. I po roku ani śladu odkształceń. Dla mnie wygląda super. A jestem osobą raczej wrażliwą na detale. Ja Ci nie zaprzeczę, napisałem co mi powtórzyło kilka osób. Gdybym chciał aż tak cienki to pewnie bym zaryzykował i zrobił jak ty. Ale bałem się po tym wszystkim co słyszałem zainwestować w grubszy parapet. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:14 |