![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Witam,
Czy ktoś się orientuję gdzie mogę dostać w DG bądź bliższych i dalszych okolicach parapety drewniane? Zjeździłem kilka punktów ale są tylko zrobione z MDF i oklejane a interesują mnie czysto drewniane - trochę szkoda jednak czasu jeździć po wszystkich salonach, może ktoś zna temat? Z góry dzięki za wszelkie info. Pozdrawiam. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 126 Dołączył: czw, 11 wrz 08 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 1,450 Płeć: Kobieta GG: 4130159 ![]() |
a tu pytałeś? Na stronce oferują meble, ale może mają też w asortymencie parapety, no i firma jest w DG.
Drewmax |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
a tu pytałeś? Na stronce oferują meble, ale może mają też w asortymencie parapety, no i firma jest w DG. Drewmax Tak, byłem tam, niestety nie robią nic takiego (okna, drzwi itp.). Ale dzięki. |
|
|
![]()
|
|
![]() kocham Moje Miasto ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 494 Dołączył: śro, 11 cze 08 Skąd: Bajba, Centrum, Gołonóg Nr użytkownika: 1,335 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja parapety zamawiałem u stolarza, z klejonej sosny (nie wypacza się) wyszło 40 - 60 pln za sztukę, ale było to parę latek wstecz. Stolarz przy torach kolejowych na IX - Zapolskiej albo Stalowa
-------------------- Kto nie tworzy nic, ten tworzy chaos R.P. Feynman
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:06 |