![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Już po losowaniu. Lądujemy w grupie D razem z
Aczacibasi Stambuł (Tur), Dresdner SC (Ger) i Azzerail Baku (Aze) -------------------- 33001,04 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 229 Dołączył: śro, 06 gru 06 Nr użytkownika: 357 Płeć: Mężczyzna ![]() |
GW i wszystko wiadomo, nie czytam tej gazety i tyle w temacie. Kolejny artykuł pod publikę, żeby zyskać punkty. Dawno głosu nie zabierałem na tym forum, ale doping był w porządku i nie zauważyłem niczego złego w zachowaniu Klubu Kibica. Panowie z KK tak trzymać, wczoraj dobrze dopingowaliście i porwaliście całą halę do dopingu, jeszcze raz szacunek.
Ten post edytował Robert123 śro, 21 lis 2012 - 20:53 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
GW= i wszystko wiadomo, nie czytam i tyle w temacie. Kolejny artykuł pod publikę, żeby zyskać punkty. Dawno głosu nie zabierałem na tym forum, ale doping był w porządku i nie zauważyłem niczego złego w zachowaniu Klubu Kibica. Panowie z KK tak trzymać, wczoraj dobrze dopingowaliście i porwaliście całą halę do dopingu, jeszcze raz szacunek. Po wrzuceniu tego filmiku zostaniesz oskarżony o to, że jesteś kibolem, choć jak wiedzą wszyscy, którzy choć trochę Cię znają, bądź kojarzą Twoją osobę, do kibola to Ci daleko ![]() Chciałbym tylko zauważyć, że straszna nagonka jest na nas po meczach, które są transmitowane w tv. Natomiast brak jej, gdy tv nie ma i o meczu mogą napisać tylko osoby, które na tym meczu były. Kilka komentarzy z gazeta.pl: CYTAT chudowaty Jakaś bzdura ten artykuł a kibice buczeli na każdą serwującą zawodniczkę z Baku nawet na naszą reprezentantkę Milę Radecką. Pewnie któregoś z nich głowa swędziała i zaczął jednocześnie buczeć i się drapać, no i marna redaktorzyna ma już artykuł. Skoro była osoba interweniująca czemu z nią nie przeprowadził wywiadu w celu uzyskania odpowiedzi na pytanie jakich argumentów użyła że pomogło..... autor tego artykułu pewnie za pisanie bzdur o piłkarskich kibicach dostawał od nich regularnie po ryju więc przerzucił się na bardziej bezpieczny sport i szkaluje dobre imię fanów siatkówki !! Do ludzi którzy uwierzyli w te bzdury zapraszam na najbliższy mecz MKS-u atmosfera jest naprawdę fantastyczna rasistów tu nie zobaczycie. CYTAT zaporek
Byłem wczoraj na tym meczu razem ze swoją jedenastoletnią córką i żadnych incydentów rasistowskich nie zauważyłem,cała hala dopingowała swoją drużynę w sposób fantastyczny ,przecież jest normalną rzeczą że przy serwisie drużyny przeciwnej używa się trąbek , gwizdków czy sygnałów dżwiękonaśladowczych wychodzących z otworu gębowego aby zawodniczkę drużyny przeciwnej zdeprymować.To mógł napisać tylko pismak , który nie ma zielonego pojęcia o dopingowniu na meczach siatkówki a jego głównym celem było wzbudzenie wśród czytelników sensacji w stylu znaleziono ślady materiałów wybuchowych na kadłubie samolotu .GRATULUJE. Ten post edytował Zibar śro, 21 lis 2012 - 21:00 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 12:50 |