CYTAT(Robert123 @ śro, 21 lis 2012 - 18:41)

GW= i wszystko wiadomo, nie czytam i tyle w temacie. Kolejny artykuł pod publikę, żeby zyskać punkty. Dawno głosu nie zabierałem na tym forum, ale doping był w porządku i nie zauważyłem niczego złego w zachowaniu Klubu Kibica. Panowie z KK tak trzymać, wczoraj dobrze dopingowaliście i porwaliście całą halę do dopingu, jeszcze raz szacunek.
Po wrzuceniu tego filmiku zostaniesz oskarżony o to, że jesteś kibolem, choć jak wiedzą wszyscy, którzy choć trochę Cię znają, bądź kojarzą Twoją osobę, do kibola to Ci daleko

Chciałbym tylko zauważyć, że straszna nagonka jest na nas po meczach, które są transmitowane w tv. Natomiast brak jej, gdy tv nie ma i o meczu mogą napisać tylko osoby, które na tym meczu były.
Kilka komentarzy z gazeta.pl:
CYTAT
chudowaty
Jakaś bzdura ten artykuł a kibice buczeli na każdą serwującą zawodniczkę z Baku nawet na naszą reprezentantkę Milę Radecką. Pewnie któregoś z nich głowa swędziała i zaczął jednocześnie buczeć i się drapać, no i marna redaktorzyna ma już artykuł. Skoro była osoba interweniująca czemu z nią nie przeprowadził wywiadu w celu uzyskania odpowiedzi na pytanie jakich argumentów użyła że pomogło..... autor tego artykułu pewnie za pisanie bzdur o piłkarskich kibicach dostawał od nich regularnie po ryju więc przerzucił się na bardziej bezpieczny sport i szkaluje dobre imię fanów siatkówki !! Do ludzi którzy uwierzyli w te bzdury zapraszam na najbliższy mecz MKS-u atmosfera jest naprawdę fantastyczna rasistów tu nie zobaczycie.
CYTAT
zaporek
Byłem wczoraj na tym meczu razem ze swoją jedenastoletnią córką i żadnych incydentów rasistowskich nie zauważyłem,cała hala dopingowała swoją drużynę w sposób fantastyczny ,przecież jest normalną rzeczą że przy serwisie drużyny przeciwnej używa się trąbek , gwizdków czy sygnałów dżwiękonaśladowczych wychodzących z otworu gębowego aby zawodniczkę drużyny przeciwnej zdeprymować.To mógł napisać tylko pismak , który nie ma zielonego pojęcia o dopingowniu na meczach siatkówki a jego głównym celem było wzbudzenie wśród czytelników sensacji w stylu znaleziono ślady materiałów wybuchowych na kadłubie samolotu .GRATULUJE.