![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 17 Dołączył: wto, 16 paź 12 Nr użytkownika: 5,084 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Pozwól internaucie zostać klientem, który kupi Twój towar lub usługę!
Poznaj podstawowe zasady prowadzenia biznesu, które gwarantują wzrost konkurencyjności i pozwalają zdobyć nowych klientów. Sprawdź jakie są nowoczesne formy reklamy i komunikacji oraz sposoby angażowania obecnych i potencjalnych klientów. Dowiesz się o narzędziach e-biznesu takich jak: Google AdWords, Facebook, Blogger, Lokalne Google, WWW, e-mail. Bądź dwa kroki przed konkurencją! 25.10.2012 (czwartek), godzina 17:00, Dąbrowa Górnicza, ul. 11-go Listopada 1, biuro Globetrotter, obok salonu Hyundai czas trwania: około 1,5 godziny cena: 29 zł brutto (faktura VAT) zapisy do 22.10.2012 Zapisz się Teraz wypełniając formularz na: www.OptymalnaReklama.pl/szkolenia.htm Zapraszam. Marcin Sypuła P.S. Bieżące informacje dla obecnych i przyszłych przedsiębiorców znajdziesz na Facebook oraz na Blogu. Ten post edytował Marcin Sypuła wto, 16 paź 2012 - 09:15 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Ja mam pytanie - czy te podstawowe zasady prowadzenia biznesu w internecie polegają na zasypaniu for postami o tej samej treści tak jak to tu wygląda? Jeśli tak to nie polecam, 29zł to zdecydowanie za dużo
![]() |
|
|
![]() ![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 17 Dołączył: wto, 16 paź 12 Nr użytkownika: 5,084 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja mam pytanie - czy te podstawowe zasady prowadzenia biznesu w internecie polegają na zasypaniu for postami o tej samej treści tak jak to tu wygląda? Jeśli tak to nie polecam, 29zł to zdecydowanie za dużo ![]() Witam, Informacje na forach są jedną z form promocji. Ich ilość jest kwestią subiektywną. Oczywiście przesada nie jest wskazana ![]() Pozdrawiam, Marcin Sypuła |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Ja mam pytanie - czy te podstawowe zasady prowadzenia biznesu w internecie polegają na zasypaniu for postami o tej samej treści tak jak to tu wygląda? Jeśli tak to nie polecam, 29zł to zdecydowanie za dużo ![]() Witam, Informacje na forach są jedną z form promocji. Ich ilość jest kwestią subiektywną. Oczywiście przesada nie jest wskazana ![]() Pozdrawiam, Marcin Sypuła Dziękuję za zaproszenie ale nie sądzę abym za 29 zł dowiedział się czegoś czego już nie wiem (swego czasu trochę się interesowałem tematem). Paradoksalnie niektórym z pojawiających się tu na forum przydałoby się porządne szkolenie z marketingu w sieci, boję się jednak, że to m.in. właśnie tego typu szkolenia powodują okresowy wysyp "szeptanych merketerów" bo kto za takie pieniądze porządnie omówi temat? W 1.5 godziny? |
|
|
![]() ![]()
|
|
CYTAT Dziękuję za zaproszenie ale nie sądzę abym za 29 zł dowiedział się czegoś czego już nie wiem (swego czasu trochę się interesowałem tematem). Paradoksalnie niektórym z pojawiających się tu na forum przydałoby się porządne szkolenie z marketingu w sieci, boję się jednak, że to m.in. właśnie tego typu szkolenia powodują okresowy wysyp "szeptanych merketerów" bo kto za takie pieniądze porządnie omówi temat? W 1.5 godziny? Celem szkolenia jest zasygnalizowanie możliwości, narzędzi i dobrych praktyk kreowania wizerunku w internecie. Tych kilka chwil spędzonych na spotkaniu będzie inspiracją do przemyśleń i dalszych działań. Marcin Sypuła |
|
|
![]() ![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: czw, 08 lis 12 Nr użytkownika: 5,104 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam Chętnie bym, poszedł zrobisz jeszcze coś takiego? takie szkolenie
-------------------- Jeśli chcesz sprzedawać w Internecie, skorzystaj z programu do automatycznego wystawiania aukcji . Integracja Allegro to ten program , zaoferuje Ci szybkie, automatyczne wystawianie aukcji.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:59 |