Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak Pozyskać Klienta w Internecie?
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > OFF-TOPIC > BAZAR
Marcin Sypuła
Pozwól internaucie zostać klientem, który kupi Twój towar lub usługę!

Poznaj podstawowe zasady prowadzenia biznesu, które gwarantują wzrost konkurencyjności i pozwalają zdobyć nowych klientów. Sprawdź jakie są nowoczesne formy reklamy i komunikacji oraz sposoby angażowania obecnych i potencjalnych klientów. Dowiesz się o narzędziach e-biznesu takich jak: Google AdWords, Facebook, Blogger, Lokalne Google, WWW, e-mail.
Bądź dwa kroki przed konkurencją!

25.10.2012 (czwartek), godzina 17:00,
Dąbrowa Górnicza, ul. 11-go Listopada 1,
biuro Globetrotter, obok salonu Hyundai
czas trwania: około 1,5 godziny
cena: 29 zł brutto (faktura VAT)
zapisy do 22.10.2012

Zapisz się Teraz wypełniając formularz na: www.OptymalnaReklama.pl/szkolenia.htm

Zapraszam.

Marcin Sypuła

P.S.
Bieżące informacje dla obecnych i przyszłych przedsiębiorców znajdziesz na Facebook oraz na Blogu.
vacu
Ja mam pytanie - czy te podstawowe zasady prowadzenia biznesu w internecie polegają na zasypaniu for postami o tej samej treści tak jak to tu wygląda? Jeśli tak to nie polecam, 29zł to zdecydowanie za dużo smile2.gif
Marcin Sypuła
CYTAT(vacu @ czw, 18 paź 2012 - 17:11) *
Ja mam pytanie - czy te podstawowe zasady prowadzenia biznesu w internecie polegają na zasypaniu for postami o tej samej treści tak jak to tu wygląda? Jeśli tak to nie polecam, 29zł to zdecydowanie za dużo smile2.gif

Witam,

Informacje na forach są jedną z form promocji. Ich ilość jest kwestią subiektywną. Oczywiście przesada nie jest wskazana smile2.gif Serdecznie zapraszam na spotkanie.

Pozdrawiam,
Marcin Sypuła
vacu
CYTAT(Marcin Sypuła @ pią, 19 paź 2012 - 14:42) *
CYTAT(vacu @ czw, 18 paź 2012 - 17:11) *

Witam,

Informacje na forach są jedną z form promocji. Ich ilość jest kwestią subiektywną. Oczywiście przesada nie jest wskazana smile2.gif Serdecznie zapraszam na spotkanie.

Pozdrawiam,
Marcin Sypuła

Dziękuję za zaproszenie ale nie sądzę abym za 29 zł dowiedział się czegoś czego już nie wiem (swego czasu trochę się interesowałem tematem). Paradoksalnie niektórym z pojawiających się tu na forum przydałoby się porządne szkolenie z marketingu w sieci, boję się jednak, że to m.in. właśnie tego typu szkolenia powodują okresowy wysyp "szeptanych merketerów" bo kto za takie pieniądze porządnie omówi temat? W 1.5 godziny?
Marcin Sypuła
CYTAT
Dziękuję za zaproszenie ale nie sądzę abym za 29 zł dowiedział się czegoś czego już nie wiem (swego czasu trochę się interesowałem tematem). Paradoksalnie niektórym z pojawiających się tu na forum przydałoby się porządne szkolenie z marketingu w sieci, boję się jednak, że to m.in. właśnie tego typu szkolenia powodują okresowy wysyp "szeptanych merketerów" bo kto za takie pieniądze porządnie omówi temat? W 1.5 godziny?

Celem szkolenia jest zasygnalizowanie możliwości, narzędzi i dobrych praktyk kreowania wizerunku w internecie. Tych kilka chwil spędzonych na spotkaniu będzie inspiracją do przemyśleń i dalszych działań.

Marcin Sypuła
GoodDay
Witam Chętnie bym, poszedł zrobisz jeszcze coś takiego? takie szkolenie
Leszek
I kolejny spamer pozycjonujący linki angry2.gif
st1111
Za darmo mogę poradzić-niskie ceny-zebrać forsę i zwinąć interes.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.