![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 7 Dołączył: czw, 20 gru 07 Nr użytkownika: 975 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Czy ktoś coś więcej wie o tej nowej inwestycji w DG. Developer który to buduje to firma Adatex która podobno budowała wcześniej kamienice w Będzinie na ulicy Modrzejowskiej 66. Chciałem się dowiedzieć czy ktoś miał coś z nimi do czynienia bo jestem zainteresowany zakupem tam mieszkania tylko nie wiem na ile developer jest rzetelny. W dzisiejszych czasach trzeba zaczerpnąć języka żeby nie wkopać się w bagno
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 7 Dołączył: czw, 20 gru 07 Nr użytkownika: 975 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Hehe już to zrobiłem tyle że kamienica została oddana w maju i jest w takiej lokalizacji że sam bym tam nie chciał mieszkać. Nie udało mi się do niej wejść bo była zamknięta i przez 1h nikt do niej nie wszedł więc zrezygnowałem. Dlatego pytam forumowiczów ja na własną rękę też robię małe rozeznanie ale nic ciekawego na chwile obecną nie wiem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Hehe już to zrobiłem tyle że kamienica została oddana w maju i jest w takiej lokalizacji że sam bym tam nie chciał mieszkać. Nie udało mi się do niej wejść bo była zamknięta i przez 1h nikt do niej nie wszedł więc zrezygnowałem. Dlatego pytam forumowiczów ja na własną rękę też robię małe rozeznanie ale nic ciekawego na chwile obecną nie wiem. Ja akurat też jestem na etapie wyboru mieszkania i powiem tak - wybór na rynku jest taki, że nie widzę potrzeby kupowania kota w worku jakim jest wizualizacja mieszkania. Developer niech sobie sam finansuje budowę i sprzedaje produkt gotowy. Nie pojmuję tego, że ludzie chcą się za przeproszeniem porobić i wykupują mieszkania przed wbiciem pierwszej łopaty. Takie jest moje zdanie, w DG wybór jest spory, można też kupić w tej samej cenie praktycznie nowe mieszkanie, np. tuż obok mnie na Starej w nowym bloku widziałem ostatnio coś do kupienia w cenie lekko ponad 4k za m2 czyli takiej samej jak za wizualizację. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:30 |