![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 8 Dołączył: nie, 12 lut 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 184 ![]() |
Witam ,jestem osobą która interesuje się psimi zaprzęgami, mam 2 psy Alaskan Malamute, niestety ze względu na stan zdrowia nie mogą biegac w zaprzęgu. Poszukuje osób które posiadają Alaskan malamuty, płec obojętna pragnących by ich psy robiły to do czego je stworzono, posiadam komlpetny sprzęt do zaprzęgów, psy będę trenował nieodpłatnie, właściciel nie ponosi żadnych kosztów także transportu sam zabieram, sam odwoże, własiciciel moze uczestniczyc w treningach. Chętnie podziele się wiedzą
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,635 Dołączył: pon, 16 lut 09 Skąd: Centrum Nr użytkownika: 3,199 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dziś na Pogorii III były VII Mistrzostwa Psów Ratowniczych (o ile dobrze zapamiętałem nazwę ;-)).
Była kamera z TVP więc może jakiś materiał opublikują. Szkoda, że jak to często w DG, nie było o tym wydarzeniu informacji. Jeszcze dziś rano sprawdzałem na dabrowa-gornicza.pl i na dg.pl - zero wyników. Przypadkiem wybrałem się z synem na Pogorię a tu taka miła niespodzianka. -------------------- pozdrawiam,
Sylwester Dominik Historia miasta uwieczniona na fotografiach i pocztówkach. Zapraszam na www.dawnadabrowa.pl i www.facebook.com/dawnadabrowa |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:43 |