![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 5 Dołączył: wto, 12 cze 12 Nr użytkownika: 5,026 Płeć: Mężczyzna GG: 996302 ![]() |
Mam następujące pytanie:
Gdzie w Dąbrowie Górniczej lub okolicach zrobię kurs prawa jazdy kat. T? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,162 Dołączył: śro, 07 lut 07 Skąd: Gołonóg Starówka, Zagłębie Dąbrowskie Nr użytkownika: 446 Płeć: Mężczyzna GG: 11390668 ![]() |
No skoro chcesz wydawać tyle kasy to Twoja sprawa. Zgodnie z prawem posiadając kat.BE, CE lub DE posiadasz automatycznie uprawnienia kat.T. Jeśli wydział nie wklepie tego w PJ to piszesz pismo o wpis do PJ i po sprawie.
-------------------- Pozdrawiam!
Marcin |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 5 Dołączył: wto, 12 cze 12 Nr użytkownika: 5,026 Płeć: Mężczyzna GG: 996302 ![]() |
Marcin.P masz pewność że mi "wklepią" T? Skąd masz takie info. Z tego co wiem, a się dowiadywałem jest tak, że B+E daje uprawnienia takie jak T, ale nie jest to prawo jazdy kat. T. Aczkolwiek trochę się z tobą zgodzę. Niektóre urzędy wbiją T, niektóre nie. Ale to już ich widzimisię. Teraz to już z tak ciekawości, jak znalazłeś jakiś wpis prawny czy coś że wbić muszą to udowodnij.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:05 |