![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() jasiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,062 Dołączył: śro, 06 sie 03 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 3 ![]() |
Zbliżają się wybory co doskonale widać po ostatnich wyczynach RM i prezydenta. Czas więc zacząć poszukiwać ich następców. Macie jakieś rozsądne propozyje ????
Sam nie mam pojęcia na kogo zagłosować. Czekam na propozyje. Może ktoś zna jakies pozytywy działalności naszych radnych. Ten post edytował pozdrawiam czw, 19 paź 2006 - 19:16 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,189 Dołączył: nie, 26 cze 05 Skąd: z bagien Nr użytkownika: 148 Płeć: Kobieta ![]() |
A mnie tak;-):
http://www.prpg.pl/workshop/wykresy.php?x=44&y=-20 Cóż, ciekawe co ma do zaproponowania "nasz" szanowny poseł :wink: Coś mi się wydaje, że chce startować jedynie dlatego, że urodził się w Dąbrowie i upatruje swoje szanse w tym, że jego partia akurat jest partią rządzącą. Pewnie niektorym to wystarczy by na niego głosować, może jednak część wyborców oczekuje czegoś więcej... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 03:48 |