IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Wyzsza Szkola Biznesu
pikunik
post czw, 19 lip 2012 - 14:43
Post #1

UZYTKOWNIK
*

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 3,369
GG: 7658648 status gadu-gadu

Witam,
Chcialem sie wybrac na studia do WSB w DG, jednak slyszalem, ze w tej szkole nie trzeba sie uczyc tylko na zaliczeniu placi sie profesorowi i bez problemu zdajemy egzamin. Czy to prawda? Sporo pracodawcow omija studentow uczacych sie w tej szkole. Trzeba przyznac, ze jest tanio i szkole mam na wyciagniecie reki. Mam dylemat czy szukac uczelni w Katowicach i placic wiecej za dojazd i studia, czy jednak zostac tutaj..

Licze na szybka odpowiedz,
Pozdrawiam
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
pikunik
post sob, 21 lip 2012 - 18:07
Post #2

UZYTKOWNIK
*

Nr użytkownika: 3,369
GG: 7658648 status gadu-gadu

Z WSB chyba zrezygnuje..a raczej na pewno..mam teraz na oku Humanitas w Sosnowcu. Niestety to tez prywatna szkola, ale chyba bedzie lepsza od WSB..mysle o kierunku "bezpieczenstwo narodowe" rolleyes.gif

+Quote Post
vacu
post sob, 21 lip 2012 - 19:30
Post #3

Smokin' nigga

Nr użytkownika: 85
GG: 2275899 status gadu-gadu
Tlen: vacu status tlen

CYTAT(pikunik @ sob, 21 lip 2012 - 18:07) *
Z WSB chyba zrezygnuje..a raczej na pewno..mam teraz na oku Humanitas w Sosnowcu. Niestety to tez prywatna szkola, ale chyba bedzie lepsza od WSB..mysle o kierunku "bezpieczenstwo narodowe" rolleyes.gif

Ja ci mogę poradzić jedno, użyję tu słów Laski z ChNP: "...wystarczy że odpowiesz sobie na zajebiście, ale to zajebiście ważne pytanie: Co lubię w życiu robić... a potem zacznij to robić". Niestety jest tak, że jeżeli zaczniesz studiować coś co cię w ogóle nie interesuje ale np. uczelnia jest blisko albo kierunek "modny" to albo nie skończysz albo skończysz ale papierem będziesz sobie mógł podetrzeć... sam wiesz co wink.gif W "najlepszym" wypadku będziesz pracować w zawodzie ale będziesz się męczyć z czymś czego nie lubisz ani w czym nigdy nie będziesz dobry. Tak tylko piszę, na wszleki wypadek, jeśli interesuje cię "bezpieczenstwo narodowe" to OK smile2.gif

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Mapa forum
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:00
FMDG - Razem od 2003
Dąbrowa Górnicza