![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 43 Dołączył: czw, 25 cze 09 Nr użytkownika: 3,369 Płeć: Mężczyzna GG: 7658648 ![]() |
Witam,
Chcialem sie wybrac na studia do WSB w DG, jednak slyszalem, ze w tej szkole nie trzeba sie uczyc tylko na zaliczeniu placi sie profesorowi i bez problemu zdajemy egzamin. Czy to prawda? Sporo pracodawcow omija studentow uczacych sie w tej szkole. Trzeba przyznac, ze jest tanio i szkole mam na wyciagniecie reki. Mam dylemat czy szukac uczelni w Katowicach i placic wiecej za dojazd i studia, czy jednak zostac tutaj.. Licze na szybka odpowiedz, Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 609 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 612 ![]() |
Z WSB jest tak, że jak się chce to można sie tam wiele nauczyć, a jak się nie chce to można tylko skończyć ![]() ![]() bez przesady, tak jest na każdych zaocznych studiach i sporo dziennych kierunkach, prywatnych czy państwowych bez znaczenia. Na każdej uczelni można " studiować " i można się czegoś nanuczyć. A UŚ i WSB prezentują dla mnie ten sam, słaby poziom edukacji. Oczywiście lepiej poszukać podobnego kierunku na państwowej uczelni. WSB to było dobre, jak wojsko było obowiązkowe. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:52 |