![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 43 Dołączył: czw, 25 cze 09 Nr użytkownika: 3,369 Płeć: Mężczyzna GG: 7658648 ![]() |
Witam,
Chcialem sie wybrac na studia do WSB w DG, jednak slyszalem, ze w tej szkole nie trzeba sie uczyc tylko na zaliczeniu placi sie profesorowi i bez problemu zdajemy egzamin. Czy to prawda? Sporo pracodawcow omija studentow uczacych sie w tej szkole. Trzeba przyznac, ze jest tanio i szkole mam na wyciagniecie reki. Mam dylemat czy szukac uczelni w Katowicach i placic wiecej za dojazd i studia, czy jednak zostac tutaj.. Licze na szybka odpowiedz, Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Z WSB jest tak, że jak się chce to można sie tam wiele nauczyć, a jak się nie chce to można tylko skończyć
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
do kogo pretensje a no do miernych pedagogów w dąbrowskich szkołach którzy potrafią tylko strofować, zamiast zainteresować młodzież (wyjątki są nieliczne, ale myślę, że w DG wszyscy takich pedagogów znają choćby z nazwiska i opowieści). No niekoniecznie, pretensje trzeba mieć do tych co dają dyplom za pieniądze. Guzik mnie obchodzi jaki dostają "materiał", jak nie ma materiału to trzeba było nie otwierać "uczelni". Mam to nieszczęście, że muszę współpracować z "menedżerami" po naszych pseudo-uczelniach i pusty śmiech ogarnia jak się czasami słucha jakie głupoty plotą. Rzuceni na głęboką wodę rzucają na lewo i prawo hasłami, nazwami różnych metod itp. tyle, że nie rozumieją kompletnie co to jest i po co się to stosuje, tak jakby dzień wcześniej wykuli na blachę regułkę totalnie bez zrozumiemia. Ten post edytował vacu czw, 19 lip 2012 - 17:28 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:07 |