![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Byc moze coś pominołem , jesli bedzie to mozliwe to postaram sie uzupełnic. Wszystko pisane z "głowy" Głosujemy
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 87 Dołączył: pią, 22 gru 06 Nr użytkownika: 381 Płeć: Kobieta ![]() |
Byłyśmy ostatnio z koleżanką na Kościuszki i przeżyłyśmy mały szok. 12 zamiast 9 za kebab w cieście? Duża podwyżka. Na dodatek smak się zepsuł, to już nie to co na początku.
Ten post edytował eve wto, 10 lip 2012 - 21:02 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 12 Dołączył: śro, 30 maj 12 Nr użytkownika: 5,020 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Byłyśmy ostatnio z koleżanką na Kościuszki i przeżyłyśmy mały szok. 12 zamiast 9 za kebab w cieście? Duża podwyżka. Na dodatek smak się zepsuł, to już nie to co na początku. Kiedyś to był mój ulubiony kebab w D.G teraz to jakaś porażka albo mój pech bo od jakiegoś czasu zawsze jak tam trafiam to dostaje niedopieczone mięso |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 87 Dołączył: pią, 22 gru 06 Nr użytkownika: 381 Płeć: Kobieta ![]() |
Kiedyś to był mój ulubiony kebab w D.G teraz to jakaś porażka albo mój pech bo od jakiegoś czasu zawsze jak tam trafiam to dostaje niedopieczone mięso Niestety to nie pech. Dobrze przypieczonego mięska dawno już tam nie było. Surówek jakby mniej i kebab ogólnie mniejszy. Raczej tam już nie pójdę, czas poszukać lepszego ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 13:35 |