![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 23 Dołączył: sob, 25 lis 06 Nr użytkownika: 333 ![]() |
Czy w naszym miescie coś się bedzie działo w związku z tą wielką imprezą??
Jakieś telebimy czy strefy kibica. Chodzi mi oczywiście o imprezy pod chmurką a nie w pubach. Pozdrawiam Puszka |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nadinterpretujesz świadomie moje słowa więc kończę z Tobą dalszą dyskusję. Miłego dnia.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,113 Dołączył: czw, 19 lis 09 Nr użytkownika: 3,566 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nadinterpretujesz świadomie moje słowa więc kończę z Tobą dalszą dyskusję. Miłego dnia. To prawda - troszkę wyolbrzymiłem Twoje słowa - świadomie - aby pokazać, że moim zdaniem nie masz racji. I tylko tyle. Wracając do wątku:gdzie w mieście można obejrzeć Euro2012 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 299 Dołączył: pon, 26 maj 08 Nr użytkownika: 1,306 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nadinterpretujesz świadomie moje słowa więc kończę z Tobą dalszą dyskusję. Miłego dnia. To prawda - troszkę wyolbrzymiłem Twoje słowa - świadomie - aby pokazać, że moim zdaniem nie masz racji. I tylko tyle. Wracając do wątku:gdzie w mieście można obejrzeć Euro2012 Partia - ekran (obraz z projektora) + TV + drugi TV w ogródku a co do sprzeczki czy warto było zrobić coś dla kibiców w DG - to stoję po stronie, że tak warto było - i nie porównywałbym wyłożenia małej ilości kasy na coś co by się ludziom bardzo spodobało (myślę, że sponsorzy by się spokojnie znaleźli sami) do wybudowania aquaparku za grubą kasę. DG staje się pustynią rozrywkową (przykład ul. 3-maja na której nawet odbywające się co jakiś czas imprezy nie są w stanie reanimować "trupa" dopóki będzie tam tyle banków ile jest) i właśnie każdy jeździ do Katowic, Sosnowca - bo tam wiedzą co młodym ludziom jest potrzebne w weekend. Więc dla mnie postawienie sprawy, że po co robić można jechać do Sosnowca jest argumentem z d***. To Sosnowiczanin powinien się zastanawiać czy nie przyjechać do DG na mecz bo tam będzie lepiej ciekawiej fajniej - niepotrzebne skreślić. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:57 |