CYTAT(savalas @ czw, 07 cze 2012 - 11:25)

hahaha, oczywiście podstawowym twoim argumentem, czego się spodziewałem będzie moja pisownia. Jestem w internecie i mam ją w dupie, najpierw niech sobie wszyscy poinstalują polskie znaki, to ja zacznę się przejmować pisownią.
Ja nie czepiam się twojej pisowni. Chcesz to rób sobie błędy ortograficzne i interpunkcyjne. Mam to gdzieś, bo to świadczy o tobie, a nie o mnie. Ale skoro domagasz się strefy kibica, by móc oglądać mecze reprezentacji 'Naszego' kraju, to logicznym wydaje się, że będziesz o niej i Polakach mówił z szacunkiem, co wyraża się przez sposób pisowni.

Będzin mnie nie interesuje, interesuje mnie co oferuje moje miasto. Dla twojej wiadomości, jadę do strefy kibica do Parku Śląskiego. Jesteśmy ponad 100 tyś zadupiem kulturalnym i bardzo mnie to smuci. Ledwo dni miasta potrafią zorganizować, gdzie atrakcje są porównywalne do jakiś beskidzkich zadupii. Niema tu prawdziwych klubów, koncertów, ostatnio przez kuriozalny "100- letni " remont PKZ spektakli teatralnych, nawet ogródka piwnego z animatorem niechce się nikomu wystawić na EURO.
Jak dla mnie, to w naszym mieście dzieje się sporo. Z tym, że nasze miasto stawia bardziej na sport i rekreację aniżeli na kulturę. Moim zdaniem słusznie. Jak cię boli brak klubów, to załóż jakiś. Dziwnym argumentem jest dla mnie zarzucanie miastu braku inicjatyw prywatnych...

Pieniądze przez ostatnie lata były marnowane, między innymi przez organizację co się bodajrze nazywa OD-FRONTU, gdzie organizowane przez nich imprezy przyciągały garstkę osób, a tematem przewodnim tych że imprez i patronata sklepu z odzieżą, który naszczęście upadł, jest marihuana i CHWDP. Więc naprawdę, można lepiej spożytkować pieniądze miasta niż do tej pory. Pytanie tylko dlaczego się tego nie robi.
Widzę, że bardzo cię boli to stowarzysznie Od Frontu i wszystko co z nim związane. Nie lubisz Bas Tajpana, Profitto i krytykujesz wszystko co do tej pory zrobili. Nie wszystko im się udało, ale sporo rzeczy zrobili. Ciekawi mnie co ty w tym czasie zrobiłeś poza pisaniem na forum, jacy to są oni źli. Dużo o tobie mówi także to, że cieszy cię upadek prywatnego sklepu, będącego jedynym skate shopem w Dąbrowie.
Żeby nie było. Jestem wielkim przeciwnikiem marihuany. Daleko mi także do kultury hip-hopowej, choć rapu słucham chętnie.