![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 23 Dołączył: sob, 25 lis 06 Nr użytkownika: 333 ![]() |
Czy w naszym miescie coś się bedzie działo w związku z tą wielką imprezą??
Jakieś telebimy czy strefy kibica. Chodzi mi oczywiście o imprezy pod chmurką a nie w pubach. Pozdrawiam Puszka |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 609 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 612 ![]() |
znam conajmniej 50 osób z DG, które zamieniło by dni dąbrowy na porządną strefe kibica na mecze polaków, z piwkiem grillem itp. Ale pewnie niech DG, ma wszystko w poważaniu. Lepsze reagge o narkotykach dla 10 latków. Na to są pieniądze
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
znam conajmniej 50 osób z DG, które zamieniło by dni dąbrowy na porządną strefe kibica na mecze polaków, z piwkiem grillem itp. Ale pewnie niech DG, ma wszystko w poważaniu. Lepsze reagge o narkotykach dla 10 latków. Na to są pieniądze A ja ze 100 co by nie chciały takiej zamiany. Jaki sens ma takie licytowanie? Jak takiś patriota i kibic to wiedz, że się pisze Polaków, a nie 'polaków'. 90% twoich postów na forum to narzekanie ![]() Serio problemem jest pojechać do Będzina? Za jakiś czas to będziecie chcieli strefy kibica pod blokiem... Ten post edytował Kamil_ śro, 06 cze 2012 - 14:20 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 609 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 612 ![]() |
znam conajmniej 50 osób z DG, które zamieniło by dni dąbrowy na porządną strefe kibica na mecze polaków, z piwkiem grillem itp. Ale pewnie niech DG, ma wszystko w poważaniu. Lepsze reagge o narkotykach dla 10 latków. Na to są pieniądze A ja ze 100 co by nie chciały takiej zamiany. Jaki sens ma takie licytowanie? Jak takiś patriota i kibic to wiedz, że się pisze Polaków, a nie 'polaków'. 90% twoich postów na forum to narzekanie ![]() Serio problemem jest pojechać do Będzina? Za jakiś czas to będziecie chcieli strefy kibica pod blokiem... hahaha, oczywiście podstawowym twoim argumentem, czego się spodziewałem będzie moja pisownia. Jestem w internecie i mam ją w dupie, najpierw niech sobie wszyscy poinstalują polskie znaki, to ja zacznę się przejmować pisownią. Będzin mnie nie interesuje, interesuje mnie co oferuje moje miasto. Dla twojej wiadomości, jadę do strefy kibica do Parku Śląskiego. Jesteśmy ponad 100 tyś zadupiem kulturalnym i bardzo mnie to smuci. Ledwo dni miasta potrafią zorganizować, gdzie atrakcje są porównywalne do jakiś beskidzkich zadupii. Niema tu prawdziwych klubów, koncertów, ostatnio przez kuriozalny "100- letni " remont PKZ spektakli teatralnych, nawet ogródka piwnego z animatorem niechce się nikomu wystawić na EURO. Mam wielu znajomych w Płocku, który to liczbą mieszkańców nas przypomina. Jest tam o wiele wiele ciekawiej. Pieniądze przez ostatnie lata były marnowane, między innymi przez organizację co się bodajrze nazywa OD-FRONTU, gdzie organizowane przez nich imprezy przyciągały garstkę osób, a tematem przewodnim tych że imprez i patronata sklepu z odzieżą, który naszczęście upadł, jest marihuana i CHWDP. Więc naprawdę, można lepiej spożytkować pieniądze miasta niż do tej pory. Pytanie tylko dlaczego się tego nie robi. Ten post edytował savalas czw, 07 cze 2012 - 11:40 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:15 |