![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 23 Dołączył: sob, 25 lis 06 Nr użytkownika: 333 ![]() |
Czy w naszym miescie coś się bedzie działo w związku z tą wielką imprezą??
Jakieś telebimy czy strefy kibica. Chodzi mi oczywiście o imprezy pod chmurką a nie w pubach. Pozdrawiam Puszka |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 416 Dołączył: śro, 08 kwi 09 Skąd: Mickiewicza Nr użytkownika: 3,277 Płeć: Mężczyzna GG: 9877186 ![]() |
Nie napisałem, że jesteś pisiorem. Wskazałem pewne podobieństwa.
Napisałem , że jesteś malkontentem i to moja ocena twojej osoby na podstawie postów. Dodam jeszcze podobieństwo do pana Cejrowskiego, któremy też się ta zabawa nie podoba. Generalnie ja lubię ludzi, którzy lubią sie bawić. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie napisałem, że jesteś pisiorem. Wskazałem pewne podobieństwa.Napisałem , że jesteś malkontentem i to moja ocena twojej osoby na podstawie postów.Dodam jeszcze podobieństwo do pana Cejrowskiego, któremy też się ta zabawa nie podoba.Generalnie ja lubię ludzi, którzy lubią sie bawić. To nie wyskakuj z Błaszczakiem. Nie jestem malkontentem, bo nie krytykuje organizacji imprezy, stref kibica w miastach będących gospodarzami, nawet tej w Będzinie. Poczytałbyś forum to i zobaczyłbyś, że lubię się pobawić. Ty za to jesteś podobny do Michnika, uważasz się za wyrocznię.Serio problemem jest pojechać do Będzina? Za jakiś czas to będziecie chcieli strefy kibica pod blokiem... Nie jest to problemem. Kto chce pojedzie, na inną imprezę też. A potem jak przyjdzie mu kupić mieszkanie to kupi w Będzinie. Tak się tworzy klimat miasta, jeszcze niedawno mówiło się o Będzinie, że to miasto emerytów ale teraz to Będzin ma osiedle TBS, to Będzin ma strefę kibica, to Będzin ma kilka ciekawych imprez itd. a my ciągle mamy mieć to czy tamto. Człowiek jest tak skonstruowany, że nie samym chlebem żyje a praca jest tylko środkiem do zdobycia celu. A jednym z celów oprócz utrzymania rodziny jest właśnie rozrywka. Można jechać do Będzina do strefy, do Sosnowca na dworzec itd. tylko za chwilę zaczniemy się zastanawiać po co siedzieć w DG skoro po wszystko mam jechać gdzie indziej? A z kasą nie przesadzaj, Euro jest raz i pewnie prędko pewnie się nie powtórzy a znacznie większe kwoty są przewalane w urzędach na papier do ksero niż kosztowałaby ta mini strefa kibica. Naiwnym też trzeba być by wierzyć, że od braku strefy przybędzie nam dróg gładkich jak stół a dziesiątki studentów dostaną stypendia - takie cuda to tylko przed referendum w sprawie odwołania prezydenta (patrz przykład kilku śląskich miast ostatnio:))Generalnie chodzi mi o to, że nie można mieć wszystkiego, a wy jak te dzieci. Chcemy to, chemy tamto a jak nie, to płacz na forum ![]() Ten post edytował Kamil_ śro, 06 cze 2012 - 18:45 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,113 Dołączył: czw, 19 lis 09 Nr użytkownika: 3,566 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Generalnie chodzi mi o to, że nie można mieć wszystkiego, a wy jak te dzieci. Chcemy to, chemy tamto a jak nie, to płacz na forum ![]() Idąc Twoim tropem po co nam drużyna siatkówki w PLK - przecież za to można mieć kupę kilometrów prostych dróg - a przecież niedaleko jest Sosnowiec, w którym sport jest też na wysokim poziomie - po co mamy ładować na to kasę - jeździjmy na piłkę nożną do Sosnowca, na koszykówkę do Sosnowca itd. itp. Wracając do tematu dzisiaj zauważyłem ogłoszenie Łęknickiej Sadyby, że Euro będzie "podawane" na 2,5 metrowym ekranie wraz z potrawami z grilla itp. Więc może warto ![]() Aha - i najprawdopodobniej już od przyszłego roku będziemy mieli - jako obywatele - dostęp do budżetu obywatelskiego. I wtedy będziemy sobie mogli wybierać na co przeznaczymy część miejskiego budżetu ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:07 |