![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Byc moze coś pominołem , jesli bedzie to mozliwe to postaram sie uzupełnic. Wszystko pisane z "głowy" Głosujemy
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 418 Dołączył: wto, 24 cze 08 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 1,349 Płeć: Mężczyzna GG: 1309044 ![]() |
Kebabów w DG nie jadam, ostatnio jednak skusiłem się na kebaba na wybickiego.. ktoś mi napiszę jakim cudem aż 6 osób go zaznaczyło jako dobry? jak dla mnie blee. mięso wielka pomyłka.
(o ile fastfoodowe żarcie można w ogóle oceniać w kategorii smaku ![]() Ten post edytował gregol sob, 19 maj 2012 - 11:36 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 609 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 612 ![]() |
Kebabów w DG nie jadam, ostatnio jednak skusiłem się na kebaba na wybickiego.. ktoś mi napiszę jakim cudem aż 6 osób go zaznaczyło jako dobry? jak dla mnie blee. mięso wielka pomyłka. (o ile fastfoodowe żarcie można w ogóle oceniać w kategorii smaku ![]() jak może ono nie smakować, jedno z niewielu mięs ze smakiem w kebabach z DG |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 13:32 |