![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 3 Dołączył: pon, 07 maj 12 Nr użytkownika: 5,007 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jestem studentką III roku psychologii studiów magisterskich na Uniwersytecie Wrocławskim we Wrocławiu. Zwracam się z uprzejmą prośbą o wypełnienie ankiety dotyczącej Państwa opinii na temat porozumienia mieszkańców Śląska z mieszkańcami Zagłębia.
Ankieta jest anonimowa, a wszystkie odpowiedzi zostaną wykorzystane wyłącznie do celów naukowych. www.wbadanie.pl/ankieta/248665634/ Będę wdzięczna za wszelką pomoc[ Ten post edytował ajka wto, 08 maj 2012 - 00:00 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 3 Dołączył: pon, 07 maj 12 Nr użytkownika: 5,007 Płeć: Mężczyzna ![]() |
at: Slyzaba
Bardzo dziękuję za cenne uwagi. Ankieta została zatwierdzona przez promotora więc nie mogę jej w tej chwili zmieniać. W przyszłości kiedy samodzielnie będę prowadziła badania na pewno wezmę pod uwagę poruszone przez Ciebie aspekty. Jeżeli jednak chcesz wyrazić swoja opinię proszę wypełnij ankietę, wyraża ona Twoje odczucia, którymi możesz się podzielić dzięki niej. Jestem i będę wdzięczna za Twoją pomoc |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 14:15 |