![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 55 Dołączył: czw, 07 maj 09 Nr użytkownika: 3,314 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Pragnę otworzyć temat zarobków z uwagi na zainteresowanie wielu ludzi porównanie wynagrodzeń, nawiazując do rosnących cen wszystkiego
![]() Proszę pisac wynagrodzenia z dopiskiem czy netto czy brutto. Rodzaj pracy: -pracownik fizyczny -pracownik umysłowy -brygadzista -specjalista samodzielny -kierownik -dyrektor - może być dokładna nazwa zaszeregowania jak ktoś chce Staż pracy w danej firmie w latach lub miesiącach. Proszę podawać pełne nazwy zakładów lub dzielnice gdzie zakład jest ![]() Rejon pracy ZAGŁEBIE (SOSNOWIEC,CZELADŹ,BĘDZIN, DĄBROWA GÓRNICZA I MIASTECZKA OŚCIENNE) Ciekawe jakie są różnice na podobnych stanowiskach w firmach prywatnych, państwowych, oraz gdzie kogo najbardziej wykorzystują a gdzie najbardziej cenią. PRACOWNIK UMYSŁOWY KORDYNATOR MAGAZYNU SPECJALISTA SAMODZIELNY STAŻ 3 LATA ZAROBEK 2000NETTO ![]() ZAKŁAD PRACY TORZEŃ D.G Ogólne wrażenia i zadowolenie z pracy brak, kompletny wyzysk człowieka, podwyżki co rok po 10-30 groszy Ten post edytował muminkubora pią, 20 kwi 2012 - 12:21 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 98 Dołączył: śro, 03 wrz 08 Nr użytkownika: 1,438 Płeć: Mężczyzna ![]() |
CYTAT Jak już tak bardzo cię to interesuje to raczej stworzyłbym anonimową ankietę (są portale gdzie to można szybko zrobić) Tak, tak - a później wychodzą anomalie w stylu, że sprzątaczka ma większe dochody niż kierownik produkcji ![]() CYTAT Tak jak napisali przedmówcy, większość osób (np. ja) ma klauzulę o tajności wynagrodzenia ja takowej klauzuli nie mam.
Ten post edytował motonita2002 pią, 20 kwi 2012 - 21:10 |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
CYTAT Jak już tak bardzo cię to interesuje to raczej stworzyłbym anonimową ankietę (są portale gdzie to można szybko zrobić) Tak, tak - a później wychodzą anomalie w stylu, że sprzątaczka ma większe dochody niż kierownik produkcji ![]() CYTAT Tak jak napisali przedmówcy, większość osób (np. ja) ma klauzulę o tajności wynagrodzenia ja takowej klauzuli nie mam.No ale klauzuli nie masz a wynagrodzenia nie podałeś ![]() Ja gdybym nie miał klauzuli też bym nie podał. Internet jeszcze wciąż daje nam resztkę anonimowości. Póki co możemy tu dyskutować bez takich obciążeń, że ktoś jest "robolem", policjantem, kierownikiem, nauczycielem, ktoś jest bogaty a ktoś biedny... Daje to pewien komfort oceniania ludzi jedynie po tym co mają do powiedzenia, ja wolę żeby tak zostało. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:53 |