![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 87 Dołączył: pią, 31 lip 09 Nr użytkownika: 3,402 Płeć: Mężczyzna ![]() |
jak myslicie czy Pierogarnia w dabrowie gorniczej miala by duze wziecie ???
na miejscu i na wynos pierogi recznie robione? •Pierogi ruskie •Pierogi z Mięsem •Pierogi z kapustą •Pierogi z białym serem •Pierogi truskawkowe •Pierogi jagodowe •Pierogi wiśniowe plus zestawy obiadowe w cenie np 12 zl 2danie plus zupka ? prosze o opinie |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 4 Dołączył: czw, 29 mar 12 Nr użytkownika: 4,985 Płeć: Kobieta ![]() |
Pierożki są super...rzeczywiście lepione jak u babci...
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 20 Dołączył: sob, 16 lip 11 Skąd: Szuflandia Nr użytkownika: 4,714 Płeć: Kobieta ![]() |
Pierożki są super...rzeczywiście lepione jak u babci... ![]() ![]() ![]() He he he "marketing szeptany"... hm... no coś w tym jest ![]() Pierogi uznaję w domu i jak dla mnie nie jest to produkt na którym można zrobic kase...ale to już inwencja twórcza właściciela:) trzymam kciuki. Zastanawia mnie tylko czy obrażanie i negowanie innych lokalnych biznesów jest dobrym wejściem na rynek ?.... hm.. no tak jak już pisałam w innych wątkach powinniśmy wspierać wszystkie lokale jakie sie pojawiają w naszym mieście i cenić opinie klientów o tychże lokalach. Każdy dąbrowianin powinien mieć możliwość wyboru zjedzenia tego co chce i gdzie chce ![]() A co do pierogów ja gustuje w serwowanych w Origami , nazywają się gyozy koszt 15 zł za 7 sztuk ![]() Nadzienie do wyboru : kaczka , krewetki , kurczak czy tez szpinak. Z tej pierogarni o której mowa nie miałam "przyjemności " skosztować ale może przy okazji spróbuje i wrzucę opinie ![]() A co do kebabu też jadam i najlepszy jest w centrum :)polecam ![]() Ten post edytował involved nie, 01 kwi 2012 - 15:55 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 23:04 |