Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pierogarnia
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Dąbrowa Górnicza > Nasze Sprawy
jacol1973
jak myslicie czy Pierogarnia w dabrowie gorniczej miala by duze wziecie ???

na miejscu i na wynos pierogi recznie robione?
•Pierogi ruskie
•Pierogi z Mięsem
•Pierogi z kapustą
•Pierogi z białym serem
•Pierogi truskawkowe
•Pierogi jagodowe
•Pierogi wiśniowe

plus zestawy obiadowe w cenie np 12 zl 2danie plus zupka ?

prosze o opinie
Leszek
No, ktoś w to widać wierzy, bo jakaś otwarła się (albo się otworzy) w Merkurym wink.gif
jacol1973
a jadl ktos tam pierogi ??? prosze sprobowac ja bynajmniej nie polecam
xMarcinx
na wynos piergi jestem, ile można jeśc kebaba, ktorego jakosc jest coraz gorsza..
yaku
CYTAT
a jadl ktos tam pierogi ??? prosze sprobowac ja bynajmniej nie polecam

Powiem Ci , że też poszliśmy ucieszeni , że cos nowego powstało...

ale jakbym kupiła w Biedronce to byłoby taniej....i smaczniej dry.gif szlag by to.... robią dziadowstwo a potem się dziwią , że nic z tego nie wychodzi..ehhh
Leszek
To widzę, że mam szczęście, że nie miałem czasu iść sprawdzić... A już się ucieszyłem, że rzut beretem od pracy będę miał.
savalas
w stonhage dobre pierogi dają
smakosz1313
Pierożki są super...rzeczywiście lepione jak u babci...smile2.gifsmile2.gifsmile2.gif Na pewno lepsze takie pierogi niż kebab na okrągło albo to sushi na redenie jeżeli można to nazwać sushi ... bleeeee
mały
litości, mogłeś smakoszu napisać chociaż kilka postów dla picu i zmyłki w innych tematach. I ten nick też jest adekwatny dla właściciela/pracownika pierogarni
Bartek
Oj marketing szeptany to jak widać czysta fantastyka dla firm z D.G. biggrin.gif

Prawda jest taka, że jak knajpa daje dobrze zjeść to nie potrzebuje takich frajerskich reklam smile2.gif
involved
CYTAT(smakosz1313 @ czw, 29 mar 2012 - 22:26) *
Pierożki są super...rzeczywiście lepione jak u babci...smile2.gifsmile2.gifsmile2.gif Na pewno lepsze takie pierogi niż kebab na okrągło albo to sushi na redenie jeżeli można to nazwać sushi ... bleeeee

He he he "marketing szeptany"... hm... no coś w tym jest smile2.gif
Pierogi uznaję w domu i jak dla mnie nie jest to produkt na którym można zrobic kase...ale to już inwencja twórcza właściciela:) trzymam kciuki.
Zastanawia mnie tylko czy obrażanie i negowanie innych lokalnych biznesów jest dobrym wejściem na rynek ?.... hm.. no tak jak już pisałam w innych wątkach powinniśmy wspierać wszystkie lokale jakie sie pojawiają w naszym mieście i cenić opinie klientów o tychże lokalach. Każdy dąbrowianin powinien mieć możliwość wyboru zjedzenia tego co chce i gdzie chce smile2.gif
A co do pierogów ja gustuje w serwowanych w Origami , nazywają się gyozy koszt 15 zł za 7 sztuk smile2.gif
Nadzienie do wyboru : kaczka , krewetki , kurczak czy tez szpinak.
Z tej pierogarni o której mowa nie miałam "przyjemności " skosztować ale może przy okazji spróbuje i wrzucę opinie smile2.gif
A co do kebabu też jadam i najlepszy jest w centrum :)polecam smile2.gif
vacu
A'propos pierogów przypomniała mi się taka anegdotka - brat pracował jako dostawca w jednej z dąbrowskich pizzerii. W menu były także pierogi ale ponieważ miały być głównie po to aby zapełnić menu były to najtańsze mrożone pierogi z hurtowni, imho podłe jak nie wiem. Jednak co jest zabawne jak klienci zaczęli brać to brat zbierał same pochwały jakie to pyszne domowe pierogi, niektórzy chcieli wyciągnąć przepis nawet tongue.gif co najśmieszniejsze najbardziej chwalili starsi klienci, którzy teoretycznie powinni wiedzieć jak smakuje dobry pieróg i odróżnić go od chemicznej podróbki biggrin.gif

Nazwy pizzerii nie wymienię, bo dawno to było i może zmienili zwyczaje wink.gif
yaku
CYTAT
A'propos pierogów przypomniała mi się taka anegdotka

hehe ale sie uśmiałam laugh.gif

a taki morał z tego: nieważne co podajesz ale jak to podajesz/ sprzedajesz celb (7).gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.