![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tak sobie oglądam serwis gratka.pl i ceny mieszkań w naszym mieście i mi szczena opada
![]() Dziwię się dlaczego u nas w mieście nie powstają żadne TBS'y czy inna prywatna developerka. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
wątek nieco stary, ale nie chcę zakładać kolejnego. A chciałam was zapytać, czy słyszeliście coś na temat nowego osiedla jakie powstaje niedaleko?? Nazywa się Brzozowica, z tego co widziałam to ceny i sama lokalizacja wydaje się być godne uwagi. Ale jeszcze was chciałam zapytać, czy myślicie, że warto jest kupic tam mieszkanie ?? W cenie około 4tys/m2 to w DG powstaje karoline house a jego lokalizacja to prawie samo centrum (na ul. Orzeszkowej) Byłem oglądać postępy budowy, powstaje dopiero pierwszy blok od ulicy, ale sama okolica nie za ciekawa, wąska uliczka i obok same stare kamienice lub bloki z eletrnitem....jak już miałbym wybierać to raczej w którymś w głębi działki.... czemu u nas nie moze powstac cos takiego? www.19dzielnica.pl ![]() Ten post edytował Sebastian22 śro, 17 sie 2011 - 15:24 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,772 Dołączył: śro, 05 maj 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 87 ![]() |
W cenie około 4tys/m2 to w DG powstaje karoline house a jego lokalizacja to prawie samo centrum (na ul. Orzeszkowej) Byłem oglądać postępy budowy, powstaje dopiero pierwszy blok od ulicy, ale sama okolica nie za ciekawa, wąska uliczka i obok same stare kamienice lub bloki z eletrnitem....jak już miałbym wybierać to raczej w którymś w głębi działki.... Ale tam powstanie tylko jeden budynek - ten który budują. Nie będzie żadnych w głębi działki. ![]() Niefotrunne stwierdzenie "trzy niezależne segmenty" wynika z tego, że ten budowany blok będzie miał dwie dylatacje. Ten post edytował bzenek sob, 10 wrz 2011 - 13:34 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 299 Dołączył: pon, 26 maj 08 Nr użytkownika: 1,306 Płeć: Mężczyzna ![]() |
W cenie około 4tys/m2 to w DG powstaje karoline house a jego lokalizacja to prawie samo centrum (na ul. Orzeszkowej) Byłem oglądać postępy budowy, powstaje dopiero pierwszy blok od ulicy, ale sama okolica nie za ciekawa, wąska uliczka i obok same stare kamienice lub bloki z eletrnitem....jak już miałbym wybierać to raczej w którymś w głębi działki.... Ale tam powstanie tylko jeden budynek - ten który budują. Nie będzie żadnych w głębi działki. ![]() Niefotrunne stwierdzenie "trzy niezależne segmenty" wynika z tego, że ten budowany blok będzie miał dwie dylatacje. A jednak budują tuż obok jakiś drugi budynek - w poprzek raczej i z dojazdem od Cieplaka. Nie wiem czy to też karoline-house - ale na stronie nic takiego nie podają więc to może być coś innego. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 16:16 |