![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 130 Dołączył: pon, 29 wrz 08 Skąd: DĄBROWA GÓRNICZA CiTY / MYDLiCE Nr użytkownika: 1,493 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Odświeżam bo poprzedni temat zamknięty.
Istambul poszedł za ciosem i otworzył kebab w samym centrum w budkach od strony parku. Nie jest to samo co na kościuszki - jest wesoły turek który cię ciągle zagaduje ![]() ale sam kebab - niesamowity - inny smak. Mocno intensywny niesamowity sos i mięso. To miła odmiana po tym, gdy istambul na kościuszki przestał smakować :] |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 609 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 612 ![]() |
Widać macie złą aparycję ![]() bo widać lepszy smaczny i niezdrowy szybki kebab, niż mrożonki z dąbrowskich restauracji ja tam dalej jestem oddany Balhanowi na Wybickiego. Ekipa się zmieniła ale kebab wciąż na poziomie. Chyba posypują mięcho kokainą bo idzie się uzależnić |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 42 Dołączył: czw, 22 gru 11 Skąd: DG - Centrum Nr użytkownika: 4,882 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Widać macie złą aparycję ![]() bo widać lepszy smaczny i niezdrowy szybki kebab, niż mrożonki z dąbrowskich restauracji ja tam dalej jestem oddany Balhanowi na Wybickiego. Ekipa się zmieniła ale kebab wciąż na poziomie. Chyba posypują mięcho kokainą bo idzie się uzależnić Kiedyś ze znajomym lekarzem zastanawialiśmy się czy rzeczywiście do kebaba nie wrzucają czegoś uzależniającego, albo któraś z przypraw nie ma takich właściwości (gałka muszkatołowa?) ![]() Rzeczywiście Istambul na Kościuszki ostatnimi czasy mocno nierówny jeżeli chodzi o smak, do tego stopnia, że aż zacząłem się zastanawiać, czy nie sprzedali tego punktu komuś innemu. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:39 |