![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 160 Dołączył: śro, 26 gru 07 Nr użytkownika: 993 Płeć: Mężczyzna GG: 4723472 ![]() |
Interesuje mnie tani lakiernik samochodowy, autko chce pomalować jak najmniejszym kosztem bo i tak idzie na sprzedaż.
Maska i zderzak ile te dwa elementy mogą kosztować? Mogę je wymontować samemu i zawieźć do lakiernika, ważne żeby było jak najtaniej. Dodatkowo maska i zderzak są pomalowane podkładem wstępnie, do lekkich poprawek. Jaki koszt tych dwóch elementów? Możecie kogoś polecić? Pozdrawiam! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Człowiek Legenda ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 99 Dołączył: czw, 28 kwi 05 Skąd: Broadway Nr użytkownika: 141 Płeć: Mężczyzna GG: 2594367 ![]() |
Odświeżę nieco temat. Posiadam srebrny metalik.
Na prawych drzwiach mam drobne rysy, coś jakby od psich pazurów, do podkładu raczej nie doszło. Jest tez pozioma cienka i dłuższa rysa, ale tutaj wygląda jakby był widoczny podkład. dodatkowo mam zmatowiony kawałek dachu i drzwi po usuwaniu ptasiego gów*a ![]() Druga sprawa to od kupna auta mam lekko zarysowany prawy przedni zderzak, błotnik od dołu oraz lusterko. Rysy są zamalowanie (niektóre głębokie) lakierem zaprawkowym i nic się z nimi nie dzieje od roku, ale myślę czy nie lepiej było by oddać to dobremu lakiernikowi. Z daleka nie rzuca się w oczy, ale z bliska już tak. Macie jakiś sprawdzonych lakierników w DG ?. Czy polecani wyżej nadal są godni zaufania ?. I jeszcze jedna sprawa, niedawno miałem przykry incydent i pękł mi lekko tylni zderzak (dolna część nie lakierowana), jest w DG dobry warsztat gdzie to skleją i nie skroją mnie tyle, że kupiłbym za to nowy ? ![]() |
|
|
![]() ![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 55 Dołączył: czw, 07 maj 09 Nr użytkownika: 3,314 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Odświeżam temat
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 01:02 |