![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: sob, 11 lut 12 Nr użytkownika: 4,936 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Media donoszą o łapówkarskiej aferze z udziałem prezesa Huty Bankowej Krzysztofa S. (PO) któremu postawiono zarzut płatnej protekcji za który grozi do 8 lat więzienia - przyjął łapówkę w wysokości 400.000 zł.
S. jest mocno powiązany z innymi działaczami Platformy również sosnowieckiej Piętom, Szaleńcem, Żurkiem. W takim oto uczciwym środowisku obracają się nasi lokalni działacze PO. O S. od dawna krążyły plotki że - delikatnie mówiąc - nie należy do najuczciwszych - czego teraz mamy potwierdzenie. Ciekawe czy w aferze pojawią się kolejne nazwiska prominentnych działaczy PO. Warto wspomnieć że niedawno żona S. otrzymała intratne stanowisko w UM Chorzów, który także wymieniany jest jako zaangażowany w sprawę. Warto dodać że również Szaleniec otrzymała stanowisko w wyniku nie jasnych układów. Więcej szczegółów w Gazecie Wyborczej: http://katowice.gazeta.pl...cywal_cuda.html oraz na stronie Śląskiej Policji: Zatrzymani za płatną protekcję Ten post edytował kwintosz wto, 14 lut 2012 - 17:28 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 393 Dołączył: nie, 19 lut 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 187 ![]() |
No, niemniej nie zarejestrowałem się tutaj po to, aby pisać takie rzeczy ![]() ![]() skoro go Błażeju znasz, jaka jest Twoja opinia o Stachowiczu, czy On mógłby popełnić taki czyn? |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 42 Dołączył: czw, 22 gru 11 Skąd: DG - Centrum Nr użytkownika: 4,882 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No, niemniej nie zarejestrowałem się tutaj po to, aby pisać takie rzeczy ![]() ![]() skoro go Błażeju znasz, jaka jest Twoja opinia o Stachowiczu, czy On mógłby popełnić taki czyn? Szczerze to ostatni raz gdy go osobiście widziałem i rozmawiałem z nim to było kilka dobrych lat temu. Pamiętam go jako osobę ambitną, miał dużo pomysłów, wiem że potrafił zarazić swoje otoczenie tymi pomysłami i potrafił też pomagać ludziom ze swojego otoczenia. Pamiętajmy, że nieprzypadkowo postępowanie karne jest tak ukształtowane, żeby uznawać za niewinną osobie, której zarzucane są określone czyny, do czasu prawomocnego orzeczenia o jej winie. Myślę też, że doskonale zdajesz sobie sprawę, że pisanie w internecie pod własnym imieniem i nazwiskiem wymaga wielkiej odpowiedzialności i rozwagi, nie proś mnie więc nawet o oceny ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No, niemniej nie zarejestrowałem się tutaj po to, aby pisać takie rzeczy ![]() ![]() skoro go Błażeju znasz, jaka jest Twoja opinia o Stachowiczu, czy On mógłby popełnić taki czyn? Szczerze to ostatni raz gdy go osobiście widziałem i rozmawiałem z nim to było kilka dobrych lat temu. Pamiętam go jako osobę ambitną, miał dużo pomysłów, wiem że potrafił zarazić swoje otoczenie tymi pomysłami i potrafił też pomagać ludziom ze swojego otoczenia. Zdolności oratorskich Stachowiczowi na pewno nie można odmówić. Ma niezwykły dar do zjednywania sobie ludzi ![]() Ty Błażeju za to zarejestrowałeś się, żeby prowadzić kampanie reklamową ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 42 Dołączył: czw, 22 gru 11 Skąd: DG - Centrum Nr użytkownika: 4,882 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ty Błażeju za to zarejestrowałeś się, żeby prowadzić kampanie reklamową ![]() No już bardziej o to można mnie posądzić, niż o politykowanie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 530 Dołączył: wto, 03 cze 08 Nr użytkownika: 1,319 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() kocham Moje Miasto ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 494 Dołączył: śro, 11 cze 08 Skąd: Bajba, Centrum, Gołonóg Nr użytkownika: 1,335 Płeć: Mężczyzna ![]() |
@kamillll
przejrzałem Twoje posty - z play'em się nie powiodło to czepiasz się Błażeja? STOP TROLLING -------------------- Kto nie tworzy nic, ten tworzy chaos R.P. Feynman
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 08:09 |