![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 60 Dołączył: śro, 18 sie 04 Skąd: Dąbrowa Górnicza / Czeladź Nr użytkownika: 107 ![]() |
Wiadomo jakie mamy dzis czasy, prawie każdy szuka pracy, nawet jak ma to lepszej, więc postanowiłem założyć taki wątek, w którym każdy z nas informowałby o ewentualnych wolnych miejscach pracy, a może akurat ktoś dzieki temu ją znajdzie.
--------------------------------------------------------- Na pierwszy ogień jak juz kiedyś pisałem DHL: - magazynierzy (praktyka w magazynie, uprawnienia na wózki widłowe) w niedługim czasie na pewno ze 30 osób - pracownicy do działów administracji magazynowej (mile widziane studia logistyczne lub praktyka) celnego i obsługi klienta aplikacje CV i list motywacyjny z foto można zostawiać na portierni DHL, ul. Rozdzienskiego 12 (obok Eko-Cemu) no i wiem jeszcze że Urząd Skarbowy szuka Informatyka : wymagania tutaj : http://www.isnet.katowice.pl/us/dabrowa.htm ->>>> komunikaty Ten post edytował kwintosz sob, 14 paź 2006 - 13:35 -------------------- Pozdrawiam WeGeR
#gg : 88095 http://www.czeladz.org.pl http://www.forum.czeladz.org.pl |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 21 Dołączył: pon, 13 lut 12 Nr użytkownika: 4,937 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam, może tutaj uda mi się uzyskać pomoc, w co szczerze wątpię i chyba, dlatego wcześniej się tu nie zarejestrowałem, otóż chciałbym się dwiedzieć gdzie mogę znaleść pracę w Dąbrowie lub okolicach?
Pracowałem 3 miesiące w Holandii na magazynie, byłem pickerem (taki co jezdzi wozkiem i zbiera zamowienia), skończyłem technikum informatyczne, od kąd wróciłem nie mogę znaleść pracy, a to już ... 6 miesięcy, proszę się nie śmiać bo tu nie ma nic do śmiania. Ostatnio do brembo potrzebowali 60 wózkarzy z kursem, a ja go nie mam, zrobiłbym sobie taki , ale mnie nie stać, w urzędzie mi takiego nie dadzą musze mieć zaświadczenie od pracodawcy, że mnie przyjmie na min 2 lata to mie na taki mogą wysłać, pracy tam dla mnie też nie mają, ani innych kursów też nie. Na infopraca wysłałem ponad 900 aplikacji ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 7 Dołączył: wto, 24 sty 12 Nr użytkownika: 4,912 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam, może tutaj uda mi się uzyskać pomoc, w co szczerze wątpię i chyba, dlatego wcześniej się tu nie zarejestrowałem, otóż chciałbym się dwiedzieć gdzie mogę znaleść pracę w Dąbrowie lub okolicach? Pracowałem 3 miesiące w Holandii na magazynie, byłem pickerem (taki co jezdzi wozkiem i zbiera zamowienia), skończyłem technikum informatyczne, od kąd wróciłem nie mogę znaleść pracy, a to już ... 6 miesięcy, proszę się nie śmiać bo tu nie ma nic do śmiania. Ostatnio do brembo potrzebowali 60 wózkarzy z kursem, a ja go nie mam, zrobiłbym sobie taki , ale mnie nie stać, w urzędzie mi takiego nie dadzą musze mieć zaświadczenie od pracodawcy, że mnie przyjmie na min 2 lata to mie na taki mogą wysłać, pracy tam dla mnie też nie mają, ani innych kursów też nie. Na infopraca wysłałem ponad 900 aplikacji ![]() Brembo Dąbrowa Górnicza, przyjęcia są przez 2 agencje pracy tj. Gi Group i Trenkwalder oby dwa biura mieszczą się w Katowicach ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 21 Dołączył: pon, 13 lut 12 Nr użytkownika: 4,937 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam, może tutaj uda mi się uzyskać pomoc, w co szczerze wątpię i chyba, dlatego wcześniej się tu nie zarejestrowałem, otóż chciałbym się dwiedzieć gdzie mogę znaleść pracę w Dąbrowie lub okolicach? Pracowałem 3 miesiące w Holandii na magazynie, byłem pickerem (taki co jezdzi wozkiem i zbiera zamowienia), skończyłem technikum informatyczne, od kąd wróciłem nie mogę znaleść pracy, a to już ... 6 miesięcy, proszę się nie śmiać bo tu nie ma nic do śmiania. Ostatnio do brembo potrzebowali 60 wózkarzy z kursem, a ja go nie mam, zrobiłbym sobie taki , ale mnie nie stać, w urzędzie mi takiego nie dadzą musze mieć zaświadczenie od pracodawcy, że mnie przyjmie na min 2 lata to mie na taki mogą wysłać, pracy tam dla mnie też nie mają, ani innych kursów też nie. Na infopraca wysłałem ponad 900 aplikacji ![]() Brembo Dąbrowa Górnicza, przyjęcia są przez 2 agencje pracy tj. Gi Group i Trenkwalder oby dwa biura mieszczą się w Katowicach ![]() No to byłem i baba mi mowi ze pracodawca chce 2 lata doswiadczenia, jej mowie, ze przeciez dobra kondycje mam sobie poradze i w ogole, a ona ze im sie to nie oplaca bo ludzie odchodza po tygodniu, albo szybciej i musza szukac nowych. Dzisiaj byłem w takiej jednej restauracji ... i Pani chciała, żebym w walentynki, co największy ruch w roku jest pracował w ramach "TESTU", nie wiem moze ja zyje na jakiejs innej planecie, ale skoro chce pracować to chyba za pieniądze i mając podpisaną umowe, moze ktos woli innaczej. Niestety w tym kraju tak to jest, nie szanuje się pracownika, bo na jego miejsce czeka już 500 innych chętnych, ale za niedługo jak już wszyscy młodzi wyjadą, to sie zmieni, pracodawcy obudzą się z ręką w nocniku bo nie będzie miał kto robić. EDIT: własnie dzwonilem do gi jutro jade tam, moze mnie w koncu przyjmia Ten post edytował TuskMojKrol wto, 14 lut 2012 - 13:14 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 21:06 |