![]() |
![]() |
Guest_Anonymous_* |
![]()
|
Guests ![]() |
Przeczytajcie dzisiejszy artykuŁ " ZagŁĘbie GarbusÓw" w tygodniku "Nie" i wypowiedĹşcie siĘna jego temat
pozdrawiam Kermit |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Echhhhhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 512 Dołączył: wto, 05 sie 03 Skąd: LONDON Nr użytkownika: 2 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Misiek @ Oct 9 2003, 09:23 PM) Ja myŚlĘ, Że taka inwestycja jest bardzo potrzebna naszemu miastu. Wraz z niĄ przecieŻ mogĄ zniknĄĆ wszelkie problemy, z ktÓrymi boryka siĘDĄbrowa i jej mieszkaĹcy. SzczegÓlnie cieszy mnie to, Że powstanĄ setki nowych miejsc pracy, zarÓwno podczas budowy, jak i pÓĹşniej - podczas obrĄczkowania tychŻe goŁĘbi oraz szkolenia ich. Na pewno poprawi siĘrÓwnieŻ komunikacja w mieŚcie. MyŚlĘŻe kaŻdy bĘdzie mÓgŁ sobie wynajĄĆ goŁĘbia, aby przekazaŁ informacje do odlegŁego punktu miasta (tym samym proponujĘzlikwidowaĆ telefony). No i oczywiŚcie najwaŻniejsza rzecz - zakwaterowanie goŁĘbi. Najlepszym rozwiĄzanie byŁoby dobudowanie jeszcze jednego piĘtra "superjednostce", aby nasze goŁĘbie rozwijaŁy siĘw komfortowych warunkach. Szkoda tylko, Że CA jest tak daleko od centrum bo przecieŻ tam moŻna by byŁo udostĘpniĆ kilkanaŚcie luksusowych pomieszczeĹ. ZapomniaŁem jeszcze dodaĆ o walorach turystycznych tej inwestycji, ale to jest chyba dla wszystkich oczywiste. Kochajmy nasze goŁĄbki !!! DziĘkujemy panie "prezydencie" za kolejny rewelacyjny pomysŁ !!! GŁupich nie trzeba siaĆ - sami siĘrodzĄ !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I w tej chwili po przeczytaniu posta Miska zjadlem parapet ze smiechu w swoim pokoju ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:50 |