![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 7 Dołączył: śro, 11 sty 12 Nr użytkownika: 4,899 Płeć: Kobieta ![]() |
Witam!
Jako dyplomowana wizażystka zastanawiam się nad założeniem działalności gospodarczej. Trochę już na temat tego, jak to zrobić, czytałam, ale mam jeszcze wiele wątpliwości. Dlatego pomyślałam, że najprościej będzie zwrócić się o poradę do jakiegoś prawnika w okolicy. Stąd moje pytanie - czy jest ktoś, kogo możecie polecić? Nie chciałabym trafić do kogoś mało kompetentnego, a nigdy wcześniej nie musiałam korzystać z tego typu usług, dlatego każda wypowiedź będzie cenna. Jestem tu nowa i przeglądałam forum w poszukiwaniu pomocy, ale nie trafiłam na zbyt wiele wypowiedzi odnośnie dąbrowskich prawników. Swoją drogą, czy są na forum jakieś wizażystki? Może uda mi się zasięgnąć porady od którejś z Was, która już przechodziła cały ten proces tak, aby wszystko było 'zgodne z prawem'. ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 7 Dołączył: śro, 11 sty 12 Nr użytkownika: 4,899 Płeć: Kobieta ![]() |
Spółki? Z tego co wiem, skoro jestem jedna jedyna to mogę sobie założyć działalność, ale to nie jest to samo co spółka..
Najbardziej mnie interesuje kwestia tego, jakie dokumenty muszę złożyć, gdzie, czy spełniać jakieś szczególne wymagania. I te podatki... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:56 |