![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 8 Dołączył: nie, 12 lut 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 184 ![]() |
Witam ,jestem osobą która interesuje się psimi zaprzęgami, mam 2 psy Alaskan Malamute, niestety ze względu na stan zdrowia nie mogą biegac w zaprzęgu. Poszukuje osób które posiadają Alaskan malamuty, płec obojętna pragnących by ich psy robiły to do czego je stworzono, posiadam komlpetny sprzęt do zaprzęgów, psy będę trenował nieodpłatnie, właściciel nie ponosi żadnych kosztów także transportu sam zabieram, sam odwoże, własiciciel moze uczestniczyc w treningach. Chętnie podziele się wiedzą
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,635 Dołączył: pon, 16 lut 09 Skąd: Centrum Nr użytkownika: 3,199 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Muszę częściej odwiedzać SD ;-). Jedną z przyczyn, dla których kiedyś zarejestrowałem się na tym forum był fakt braku informacji o wielu imprezach, wydarzeniach, zawodach sportowych w DG. Mieszkańcy narzekają, że nic się nie dzieje a ja uparcie twierdzę, że dzieje się niemało tylko od lat kuleje komunikacja o takich zawodach jak choćby psie zaprzęgi.
W niedzielę, w Błędowie, było b. mało osób - ~30 na 100.000 miasto... Gdyby CSiR/UM zainwestowało w jakiś duży wyświetlacz w centrum DG, na którym były by promowane takie zdarzenia, to i frekwencja była by wyższa i wrażenie 'niczego-się-nie-dziania' w DG było by proporcjonalnie niższe... pozdrawiam w oczekiwaniu na kolejne zawody ![]() Sylwek -------------------- pozdrawiam,
Sylwester Dominik Historia miasta uwieczniona na fotografiach i pocztówkach. Zapraszam na www.dawnadabrowa.pl i www.facebook.com/dawnadabrowa |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:59 |