![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 3 Dołączył: pią, 30 gru 11 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 4,892 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Hej. Mam do was pytanie odnośnie monitoringu umieszczonego na naszych dąbrowskich skrzyżowaniach z sygnalizacją świetlną np. nowo zamontowane przy targu. Czy może ktoś się orientuje czy one nagrywają wykroczenia drogowe i przesyłają później filmiki do straży miejskiej??
Z góry dziękuje wszystkim za wpisy.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Z tego co iem - a sporo czytałem - takie kamery nie mają opcji nagrywania ani rejestracji wykroczeń, czasem jest możliwość poglądu na żywo ale raczej do celów serwisowych dla ustawiaczy świateł. Z tego co czytałem to w naszym regionie tylko rybnik testuje system rejestracji wykroczeń ale tam też póki co są tylko testy, bez karania. I jest to raczej drogi gips więc myślę że PPP chwalił się na lewo i prawo jakby coś takiego u nas założyli.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 416 Dołączył: śro, 08 kwi 09 Skąd: Mickiewicza Nr użytkownika: 3,277 Płeć: Mężczyzna GG: 9877186 ![]() |
Z tego co iem - a sporo czytałem - takie kamery nie mają opcji nagrywania ani rejestracji wykroczeń, czasem jest możliwość poglądu na żywo ale raczej do celów serwisowych dla ustawiaczy świateł. Z tego co czytałem to w naszym regionie tylko rybnik testuje system rejestracji wykroczeń ale tam też póki co są tylko testy, bez karania. I jest to raczej drogi gips więc myślę że PPP chwalił się na lewo i prawo jakby coś takiego u nas założyli. Ale mi ulżyło. W środę o 5 rano na czerwonym przeszedłem. ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:16 |