![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Witam,Tytuł jak z Fucktu
![]() ![]() Poniżej fotki, na tylko tyle pozwoliła mi bateria w telefonie - mogłoby być tego znacznie więcej: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Niestety limit nie pozwala wrzucić wszystkich fotek, dla chętnych album zatem:Album Ten post edytował vacu sob, 17 gru 2011 - 16:34 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Najgorsze są barany parkujące na 3-go Maja na wysokości fontanny tuż przy schodach. Czasem naprawdę nie da się przejść...
Głosowałem na Podraze, teraz zagłosuję na kogoś kto obieca zamknąć całkowicie ruch na 3-go Maja i zrobi coś z dworcem a nie będzie mówił, że się nie da. |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
Głosowałem na Podraze, teraz zagłosuję na kogoś kto obieca zamknąć całkowicie ruch na 3-go Maja i zrobi coś z dworcem a nie będzie mówił, że się nie da. Obiecać to każdy może - i w tym właśnie jest problem ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Głosowałem na Podraze, teraz zagłosuję na kogoś kto obieca zamknąć całkowicie ruch na 3-go Maja i zrobi coś z dworcem a nie będzie mówił, że się nie da. Obiecać to każdy może - i w tym właśnie jest problem ![]() Dokładnie, natomiast jedyny sposób jest taki, że wyborcy zaczną egzekwować swoje prawa. Sam jeszcze nie mam zbyt wielu pomysłów w jaki sposób ale to jedyna metoda. Na dzień dzisiejszy wygląda to tak - powiedzmy na przykładzie Podrazy - każdy będzie narzekał i utyskiwał na Podrazę a potem pójdzie i zagłosuje na niego dając sobie prawo do krytyki - tylko co z tej krytyki wynika? Wielkie nic. A za cztery lata to samo. Może coś na kształt strajku "włoskiego"? Można zacząć korzystać z wszystkich przysługujących nam praw powodujących konieczność ruszenia d... przez "władze", choćby do przekładania papieru z prawa na lewo, byle tylko dać odczuć, że nie jesteśmy stadem durnych owieczek oddających co cztery lata głos na tego kogo trzeba. Można też zrobić rewolucję tylko co to da w kraju, w którym każdy następny będzie taki sam? Była jedna rewolucja niedawno i co - dalej bagno, każdy - nieważne czy jest z po, pis, sld czy jeszcze kto inny - patrzy najdalej na czubek swojego portfela. Taka mentalność ludzi w tym kraju i tego się nie zmieni, można się tylko zastanowić jak coś osiągnąć mimo tego. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 23:02 |