![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 31 Dołączył: wto, 01 lut 11 Nr użytkownika: 4,417 Płeć: Mężczyzna GG: 3552055 ![]() |
Witam. Czy możecie ( gdy znacie) podać w jakich cenach są wejściówki do naszych lokali organizujących imprezy sylwestrowe. Trudno biegać i pytać po licznych lokalach.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 23 Dołączył: nie, 29 sie 10 Nr użytkownika: 4,060 Płeć: Mężczyzna ![]() |
"B**ch Please..."
![]() abba i boney?? - nie każdy urodził sie przed '60 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,113 Dołączył: czw, 19 lis 09 Nr użytkownika: 3,566 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Hmmm - a ja powiem tak - jeżeli spojrzeć na średnią wieku na takich imprezach to na 100% Sylwester w DG przyciągnie więcej ludzi niż ten w Będzinie - o to nawet mogę się założyć. Do tego skład DJ'ów jak najbardziej trafny. No i do tego pójdzie na żywo w radiu Planeta - duży plus dla miasta.
No oczywiście można zrobić Sylwestra takiego jak w Będzinie dla ... "10" osób ... |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Hmmm - a ja powiem tak - jeżeli spojrzeć na średnią wieku na takich imprezach to na 100% Sylwester w DG przyciągnie więcej ludzi niż ten w Będzinie - o to nawet mogę się założyć. Do tego skład DJ'ów jak najbardziej trafny. No i do tego pójdzie na żywo w radiu Planeta - duży plus dla miasta. No oczywiście można zrobić Sylwestra takiego jak w Będzinie dla ... "10" osób ... Ja sądzę całkowicie odwrotnie. Młodzież raczej upycha się po barach czy domówkach a ludzie w średnim wieku, którzy raczej prowadzą mało aktywne życie towarzyskie trudniej mają wkręcić się na domówkę do jakiś znajomych i chętnie przeszliby się w plener na coś dla starszych, choć niekoniecznie na jakieś covery Abby etc. ![]() Ale dla mnie takie 'połączenie' jest właśnie ok. Na młodzieżowo u nas, na dojrzale w Będzinie. W tym kierunku to powinno iść właśnie, żeby się nie dublować a uzupełniać, bo jesteśmy jedną, Zagłębiowską rodziną ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:54 |