IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Gdzie na Sylwka
jerk1
post śro, 14 gru 2011 - 22:50
Post #1

UZYTKOWNIK
*

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 4,417
GG: 3552055 status gadu-gadu

Witam. Czy możecie ( gdy znacie) podać w jakich cenach są wejściówki do naszych lokali organizujących imprezy sylwestrowe. Trudno biegać i pytać po licznych lokalach.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
666V
post śro, 21 gru 2011 - 10:51
Post #2

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 4,060

"B**ch Please..." smile2.gif

abba i boney?? - nie każdy urodził sie przed '60

+Quote Post
Mały77
post śro, 21 gru 2011 - 20:26
Post #3

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 3,566

Hmmm - a ja powiem tak - jeżeli spojrzeć na średnią wieku na takich imprezach to na 100% Sylwester w DG przyciągnie więcej ludzi niż ten w Będzinie - o to nawet mogę się założyć. Do tego skład DJ'ów jak najbardziej trafny. No i do tego pójdzie na żywo w radiu Planeta - duży plus dla miasta.
No oczywiście można zrobić Sylwestra takiego jak w Będzinie dla ... "10" osób ...

+Quote Post
Kamil_
post czw, 22 gru 2011 - 09:42
Post #4

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 782

CYTAT(Mały77 @ śro, 21 gru 2011 - 20:26) *
Hmmm - a ja powiem tak - jeżeli spojrzeć na średnią wieku na takich imprezach to na 100% Sylwester w DG przyciągnie więcej ludzi niż ten w Będzinie - o to nawet mogę się założyć. Do tego skład DJ'ów jak najbardziej trafny. No i do tego pójdzie na żywo w radiu Planeta - duży plus dla miasta.
No oczywiście można zrobić Sylwestra takiego jak w Będzinie dla ... "10" osób ...

Ja sądzę całkowicie odwrotnie. Młodzież raczej upycha się po barach czy domówkach a ludzie w średnim wieku, którzy raczej prowadzą mało aktywne życie towarzyskie trudniej mają wkręcić się na domówkę do jakiś znajomych i chętnie przeszliby się w plener na coś dla starszych, choć niekoniecznie na jakieś covery Abby etc. smile2.gif

Ale dla mnie takie 'połączenie' jest właśnie ok. Na młodzieżowo u nas, na dojrzale w Będzinie. W tym kierunku to powinno iść właśnie, żeby się nie dublować a uzupełniać, bo jesteśmy jedną, Zagłębiowską rodziną smile2.gif

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Mapa forum
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:54
FMDG - Razem od 2003
Dąbrowa Górnicza