Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Gdzie na Sylwka
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Dąbrowa Górnicza > Impreza
jerk1
Witam. Czy możecie ( gdy znacie) podać w jakich cenach są wejściówki do naszych lokali organizujących imprezy sylwestrowe. Trudno biegać i pytać po licznych lokalach.
kursor
Sylwester przed Nemo z Radiem Planeta FM

http://www.dabrowa-gornicza.pl/wydarzenie-...planeta_fm.html
paw74
ja z Ząbkowic to powiem jak tu, Hotel Zacisze 450zł, Dom Kultury 350zł(z tego co sie orientowałem to ma nie być 0,5, kobitka myślała) remiza Ząbkowicka 300zł-jest i 0,5 i "szampan" i normalne jedzenie,
ide do remizy smile2.gif, w Ujejscu w remizie tez fajnie jest,w Kuźnicy Warężyńskiej lokal przy trasie tez fajnie(bylem 1 sylwek po otwarciu lokalu)
i za free jak wcześniej przed Nemo,
peter27
Ja proponuje Sosnowiec Inferno-300zł , Passe-290 zł od pary
yaku
Tez się zastanawiamy jeszcze gdzie pójść..

w Impresji sa wolne miejsca - 500zł , Shuma - 600 zł - wersja all incluziw
Astra 380 zł ale mocno okrojone menu, Origami - 580 zł wersja all incluziw, Zajazd Bachus -490 zł

Nie komentuję bo w sumie tez nie wiem gdzie iść heh
Flashek
Ja nie rozumiem, od czego mamy prezydenta miasta... Nie potrafi już któryś raz z rzędu zorganizować w Dąbrowie fajnej imprezy sylwestrowej. Jak przeczytałam co organizują pod Nemo to aż mi ręce opadły.. Dlaczego Ci dj-e nie mogą zagrać normalnej muzyki (choćby składankę największych hitów tego roku). Na pewno znajdzie się ktoś kto pójdzie słuchać tego rzępolenia ale ja osobiście już wolę siedzieć w domu przed telewizorem.
Już nawet sylwek w Będzinie zapowiada się ciekawiej, bo przynajmniej można się tam pobawić przy piosenkach Boney M i Abby.
Dąbrowa - wstyd !!!! Podraza - wstyd !!!!
666V
"B**ch Please..." smile2.gif

abba i boney?? - nie każdy urodził sie przed '60
Mały77
Hmmm - a ja powiem tak - jeżeli spojrzeć na średnią wieku na takich imprezach to na 100% Sylwester w DG przyciągnie więcej ludzi niż ten w Będzinie - o to nawet mogę się założyć. Do tego skład DJ'ów jak najbardziej trafny. No i do tego pójdzie na żywo w radiu Planeta - duży plus dla miasta.
No oczywiście można zrobić Sylwestra takiego jak w Będzinie dla ... "10" osób ...
vacu
CYTAT(Flashek @ wto, 20 gru 2011 - 14:43) *
Dlaczego Ci dj-e nie mogą zagrać normalnej muzyki ...

A gdzie tam jest napisane co zagrają? Jakoś nie mogę dojrzeć?
picaro
Zagrają muzykę klubową, czyli bardzo szerokie spectrum smile.gif Co do konkretów to można doczytać tutaj PKZ lub na stronie Radia Planeta.Fm w czym się, który DJ lubuje (specjalizuje). Przypuszczam też, ze z uwagi na fakt, iż będzie to zabawa Sylwestrowa to i pewnie panowie DJ-e zagrają jakieś "hiciory".
A tak a propos Boney M to chyba 3 lata temu mieliśmy ich w mieście na Sylwestra i wtedy zdaje się też, komuś się nie podobało. Teraz gdyby była znowu jakaś gwiazda, to pewnie padło by pytanie typu, "a po jakiego ... wydajecie naszą kasę na takie głupoty?". Oczywiście każdy ma prawo do swojej opinii i od tego jest tez forum. A ludzie przecież są różni i mają różne gusta i dlatego co roku jest inaczej. Teraz mamy dyskotekę pod gołym niebem i już. Jak ktoś ma ochotę to przyjdzie i się zabawi.

Wszystkim forumowiczom życzę Wesołych i spokojnych Świąt.
Kamil_
CYTAT(Mały77 @ śro, 21 gru 2011 - 20:26) *
Hmmm - a ja powiem tak - jeżeli spojrzeć na średnią wieku na takich imprezach to na 100% Sylwester w DG przyciągnie więcej ludzi niż ten w Będzinie - o to nawet mogę się założyć. Do tego skład DJ'ów jak najbardziej trafny. No i do tego pójdzie na żywo w radiu Planeta - duży plus dla miasta.
No oczywiście można zrobić Sylwestra takiego jak w Będzinie dla ... "10" osób ...

Ja sądzę całkowicie odwrotnie. Młodzież raczej upycha się po barach czy domówkach a ludzie w średnim wieku, którzy raczej prowadzą mało aktywne życie towarzyskie trudniej mają wkręcić się na domówkę do jakiś znajomych i chętnie przeszliby się w plener na coś dla starszych, choć niekoniecznie na jakieś covery Abby etc. smile2.gif

Ale dla mnie takie 'połączenie' jest właśnie ok. Na młodzieżowo u nas, na dojrzale w Będzinie. W tym kierunku to powinno iść właśnie, żeby się nie dublować a uzupełniać, bo jesteśmy jedną, Zagłębiowską rodziną smile2.gif

kwintosz
Polecam Wiedeń na sylwestra.
Z Dąbrowy to tylko około 420km a impreza i atmosfera niepowtarzalna.

Z konieczności oszczędności oraz braku chętnych dwóch osób do auta (zawsze to w kupie raźniej i taniej z benzyną), w tym roku chyba będę musiał zrezygnować z wyjazdu (planowałem 2 nocki - 31.12-02.01). Znajomi albo zaciskają pasa, albo mają inne plany albo nie dostają urlopu.. sad.gif i bardzo, bardzo żałuję.

Każdy znajdzie tam coś dla siebie (różne rodzaje muzyki), a atmosfera oświetlonego i świątecznego Wiednia oczaruje większość.
Sam Wiedeń, bezsprzecznie dla mnie miasto numer 2 w Europie. Jakby ktoś reflektował chętnie pomogę podpowiedzieć co warto zobaczyć.

Poniżej program sylwestrowej ścieżki Wiednia:
PROGRAM SYLWESTRA

W związku z powyższym rozważam sylwester express do Pragi. Ale program napięty i dwie nocki w autokarze, nie jest najlepszą opcją. Ale czego się nie robi by zapoznać się z miastem i sprawdzić czy warto wrócić - na dłużej.

P.S. poniżej trzy zdjęcia z sylwestrowego Wiednia 2010/2011

muminkubora
Panowie nie komentujcie tylko oferty jak ktoś ma lub się wybiera wstawiać smile2.gif

Gdzie na sylwka iśc w D.G warto i ile kosztuje w roku 2012 jak byliście gdzieś w latach ubiegłych to napiszcie polecić coś warto nie daleko już do sylwka a ludziska czekają na konkretne oferty ....
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.