![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 31 Dołączył: wto, 01 lut 11 Nr użytkownika: 4,417 Płeć: Mężczyzna GG: 3552055 ![]() |
Witam. Czy możecie ( gdy znacie) podać w jakich cenach są wejściówki do naszych lokali organizujących imprezy sylwestrowe. Trudno biegać i pytać po licznych lokalach.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 115 Dołączył: śro, 30 sie 06 Skąd: Dąbrowa Górnicza Centrum Nr użytkownika: 217 ![]() |
Ja nie rozumiem, od czego mamy prezydenta miasta... Nie potrafi już któryś raz z rzędu zorganizować w Dąbrowie fajnej imprezy sylwestrowej. Jak przeczytałam co organizują pod Nemo to aż mi ręce opadły.. Dlaczego Ci dj-e nie mogą zagrać normalnej muzyki (choćby składankę największych hitów tego roku). Na pewno znajdzie się ktoś kto pójdzie słuchać tego rzępolenia ale ja osobiście już wolę siedzieć w domu przed telewizorem.
Już nawet sylwek w Będzinie zapowiada się ciekawiej, bo przynajmniej można się tam pobawić przy piosenkach Boney M i Abby. Dąbrowa - wstyd !!!! Podraza - wstyd !!!! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 04:21 |