![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Witam,Tytuł jak z Fucktu
![]() ![]() Poniżej fotki, na tylko tyle pozwoliła mi bateria w telefonie - mogłoby być tego znacznie więcej: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Niestety limit nie pozwala wrzucić wszystkich fotek, dla chętnych album zatem:Album Ten post edytował vacu sob, 17 gru 2011 - 16:34 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 19 Dołączył: czw, 25 lis 10 Nr użytkownika: 4,270 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A czy WSB nie ma czasem swojego parkingu na terenach DEFUM?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
A czy WSB nie ma czasem swojego parkingu na terenach DEFUM? Teoretycznie kiedyś gazety pisały, że tak pytanie czy ktokolwiek o tym wie bo nie ma żadnego oznakowania. Ale nawet jeśli tam ktoś pakuje to jak widać miejsc jest za mało. Zresztą nawet brak miejsca ludzi nie usprawiedliwia, to jest samo centrum miasta, 5 min. od przystanku gdzie staje prawie wszystko w DG, 10 min. od przystanku kolejowego, jak ktoś na problem z parkowaniem niech korzysta z komunikacji publicznej. paw74: ja w DG dostałem mandat od policji za stanie 2 kołami na klepisku za swoim blokiem więc wiem, że jest to ścigane tutaj. Natomiast skoro utrzymujemy SM to nie chcę nękać policji, bo ma masę innych zadań, SM w praktyce zajmuje się tylko złym parkowaniem, pytanie tylko czemu na wyrywki pomijając okolice WSB czy 3 Maja? Ten post edytował vacu nie, 18 gru 2011 - 11:40 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:56 |