![]() |
![]() |
Guest_Anonymous_* |
![]()
|
Guests ![]() |
Przeczytajcie dzisiejszy artykuŁ " ZagŁĘbie GarbusÓw" w tygodniku "Nie" i wypowiedĹşcie siĘna jego temat
pozdrawiam Kermit |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 162 Dołączył: wto, 19 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza (CENTER) Nr użytkownika: 9 ![]() |
Kurde maĆ trza bedzie uwaŻaĆ bo jak nam to wybudujĄ to mamy przerĄbane.
To bĘdzie raczej burdel dla goŁĘbi, na pewno bĘdĄ zlatywaĆ siĘtam goŁĘbie z caŁej Polski jak usŁyszĄ o tym luksusowym goŁĘbniku-burdeliku. GoŁĘbie pŁci Ĺşenskiej bĘdĄ zapewne sprowadzane z Krakowa bo tam duŻo jest goŁĘbi lekkich obyczajÓw, ktÓre za luksusowy dach nad gŁowĄ i codzienne dokarmianie ziarnem zrobiĄ wszystko Najbardziej mnie martwi to, Że one bĘdĄ sie szybciej rozmnaŻaĆ, bĘdzie ich coraz wiĘcej, wiĘcej i wiĘcej aŻ dojdzie do globalnego zasrania miasta i nas. wychodzĄc z domu trza bedzie se braĆ parasol anty-kupowy. Ale ma to teŻ plusy nowe miejsca pracy przy obrĄczkowaniu goŁĘbi. ZnajdĄ siĘpewnie max ze 2 posadki. W sumie to nie jest chyba Ĺşle, Że w niedŁugim czasie w naszym mieŚcie bĘdzie rzĄdziĆ fauna i flora a na czele bĘdzie staŁ ThalĄb III z dynastii cukrÓwek. ps. Jak tam byŁo na koncercie KSU? nie mogŁem byĆ gdyŻ miaŁem maŁe posiedzenie. -------------------- Naprzód do walki o wysokie urodzaje, o rozkwit rolnictwa ! Do walki o szczęście i dobrobyt narodu !
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:41 |