![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 4 Dołączył: sob, 22 paź 11 Nr użytkownika: 4,827 Płeć: Mężczyzna ![]() |
http://oi51.tinypic.com/j5a6w8.jpg
Organizowany jest wspólny wyjazd na Marsz dla mieszkańców naszego Regionu. Wszystkie informacje zawarte są na powyższym plakacie. Wszelkie pytania PW Bądź Dumny, Przyjdź! 11.11.11 WARSZAWA ! www.Marszniepogleglosci.pl |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A może pooglądacie sobie zdjęcia z marszu gdzie 20 tysięcy ludzi idzie spokojnie? Idą rodziny, kombatanci, profesorowie, niepełnosprawni? Czy tego już nie widzicie bo nie ma w mainstreamowych mediach?
Ja wiem, że patriotyzm to dla was wstyd ale nie każdy jest taki. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 416 Dołączył: śro, 08 kwi 09 Skąd: Mickiewicza Nr użytkownika: 3,277 Płeć: Mężczyzna GG: 9877186 ![]() |
A może pooglądacie sobie zdjęcia z marszu gdzie 20 tysięcy ludzi idzie spokojnie? Idą rodziny, kombatanci, profesorowie, niepełnosprawni? Czy tego już nie widzicie bo nie ma w mainstreamowych mediach? Ja wiem, że patriotyzm to dla was wstyd ale nie każdy jest taki. Sorry, ale nie wytrzymałem. Wstyd to dla mnie byłoby pokazać się w jednym szeregu z tymi, którzy szli w tym marszu. Patriotyzm to duma z historii państwa, gdzie "prawdziwych Polaków i katolików" była mniejszość. Państwa które tworzyli Żydzi, Rusini, Ormianie, Niemcy, Tatarzy, Litwini i Ukraińcy i również Polacy. Organizatorzy tego marszu to dla mnie czyści faszyści i ludzie o odchyłach nazistowskich( naziści=nation=narodowcy). Ludzie o bardzo wielkich kompleksach i słabym kręgosłupie moralnym. Na komentarze nie będę odpowiadał, bo to moje zdanie i odczucia i guzik mnie obchodzą wynurzenia zspod znaku Falangi i ONR. Ja spędziłem święto miło w Dąbrowie i nie musiałem się bać, że mi w patriotycznym uniesieniu ktoś da w mordę i ukradnie aparat. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A może pooglądacie sobie zdjęcia z marszu gdzie 20 tysięcy ludzi idzie spokojnie? Idą rodziny, kombatanci, profesorowie, niepełnosprawni? Czy tego już nie widzicie bo nie ma w mainstreamowych mediach?Ja wiem, że patriotyzm to dla was wstyd ale nie każdy jest taki. Sorry, ale nie wytrzymałem. Wstyd to dla mnie byłoby pokazać się w jednym szeregu z tymi, którzy szli w tym marszu.Patriotyzm to duma z historii państwa, gdzie "prawdziwych Polaków i katolików" była mniejszość.Państwa które tworzyli Żydzi, Rusini, Ormianie, Niemcy, Tatarzy, Litwini i Ukraińcy i również Polacy.Organizatorzy tego marszu to dla mnie czyści faszyści i ludzie o odchyłach nazistowskich( naziści=nation=narodowcy). Ludzie o bardzo wielkich kompleksach i słabym kręgosłupie moralnym.Na komentarze nie będę odpowiadał, bo to moje zdanie i odczucia i guzik mnie obchodzą wynurzenia zspod znaku Falangi i ONR.Ja spędziłem święto miło w Dąbrowie i nie musiałem się bać, że mi w patriotycznym uniesieniu ktoś da w mordę i ukradnie aparat.![]() Ja wiem, że patriotyzm to dla was wstyd ale nie każdy jest taki. Wstyd to jest mi za to co zostało pokazane w stolicy - z patriotyzmem nic wspólnego to nie miało. Nieistotne dla mnie czy miasto niszczy narodowiec czy lewak - obaj są siebie warci. Jedni i drudzy pokazali, że nie o żadną ideologię chodzi, nie o żaden patriotyzm a tylko o to, żeby dać komuś w mordę, wybić szybę czy spalić samochód. Pewnie byli też ludzie chcący świętować, pewnie byli w większości niestety zostali stłamszeni przez hołotę w dresach. Do narodowców mam o tyle większe pretensje, że na stadionach częściej można spotkać te same symbole co na marszach ONR niż tęczowe flagi - a teraz wszyscy zwalają winę za zamieszki na kiboli i Niemców właśnie.Ten post edytował Kamil_ sob, 12 lis 2011 - 14:40 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 530 Dołączył: wto, 03 cze 08 Nr użytkownika: 1,319 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Szkoda, że media już o tym nie powiedzą. idź im coś podpal za karę. pozamykałbym to bydło w kamieniołomach. tyle w temacie. No właśnie. Z tobą jak zawsze można podyskutować na argumenty ![]() Kolejne linki: Wywiad z jednym z rekonstruktorów: http://www.fronda.pl/news/czytaj/tytul/rek...e_niemiec_16826 Marsz w okolicach pomnika Romana Dmowskiego: http://www.youtube.com/watch?v=d1qQjnsL1qw&feature=feedu Ten post edytował Kamil_ sob, 12 lis 2011 - 16:59 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:11 |