![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 4 Dołączył: sob, 22 paź 11 Nr użytkownika: 4,827 Płeć: Mężczyzna ![]() |
http://oi51.tinypic.com/j5a6w8.jpg
Organizowany jest wspólny wyjazd na Marsz dla mieszkańców naszego Regionu. Wszystkie informacje zawarte są na powyższym plakacie. Wszelkie pytania PW Bądź Dumny, Przyjdź! 11.11.11 WARSZAWA ! www.Marszniepogleglosci.pl |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A może pooglądacie sobie zdjęcia z marszu gdzie 20 tysięcy ludzi idzie spokojnie? Idą rodziny, kombatanci, profesorowie, niepełnosprawni? Czy tego już nie widzicie bo nie ma w mainstreamowych mediach?
Ja wiem, że patriotyzm to dla was wstyd ale nie każdy jest taki. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 416 Dołączył: śro, 08 kwi 09 Skąd: Mickiewicza Nr użytkownika: 3,277 Płeć: Mężczyzna GG: 9877186 ![]() |
A może pooglądacie sobie zdjęcia z marszu gdzie 20 tysięcy ludzi idzie spokojnie? Idą rodziny, kombatanci, profesorowie, niepełnosprawni? Czy tego już nie widzicie bo nie ma w mainstreamowych mediach? Ja wiem, że patriotyzm to dla was wstyd ale nie każdy jest taki. Sorry, ale nie wytrzymałem. Wstyd to dla mnie byłoby pokazać się w jednym szeregu z tymi, którzy szli w tym marszu. Patriotyzm to duma z historii państwa, gdzie "prawdziwych Polaków i katolików" była mniejszość. Państwa które tworzyli Żydzi, Rusini, Ormianie, Niemcy, Tatarzy, Litwini i Ukraińcy i również Polacy. Organizatorzy tego marszu to dla mnie czyści faszyści i ludzie o odchyłach nazistowskich( naziści=nation=narodowcy). Ludzie o bardzo wielkich kompleksach i słabym kręgosłupie moralnym. Na komentarze nie będę odpowiadał, bo to moje zdanie i odczucia i guzik mnie obchodzą wynurzenia zspod znaku Falangi i ONR. Ja spędziłem święto miło w Dąbrowie i nie musiałem się bać, że mi w patriotycznym uniesieniu ktoś da w mordę i ukradnie aparat. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A może pooglądacie sobie zdjęcia z marszu gdzie 20 tysięcy ludzi idzie spokojnie? Idą rodziny, kombatanci, profesorowie, niepełnosprawni? Czy tego już nie widzicie bo nie ma w mainstreamowych mediach?Ja wiem, że patriotyzm to dla was wstyd ale nie każdy jest taki. Sorry, ale nie wytrzymałem. Wstyd to dla mnie byłoby pokazać się w jednym szeregu z tymi, którzy szli w tym marszu.Patriotyzm to duma z historii państwa, gdzie "prawdziwych Polaków i katolików" była mniejszość.Państwa które tworzyli Żydzi, Rusini, Ormianie, Niemcy, Tatarzy, Litwini i Ukraińcy i również Polacy.Organizatorzy tego marszu to dla mnie czyści faszyści i ludzie o odchyłach nazistowskich( naziści=nation=narodowcy). Ludzie o bardzo wielkich kompleksach i słabym kręgosłupie moralnym.Na komentarze nie będę odpowiadał, bo to moje zdanie i odczucia i guzik mnie obchodzą wynurzenia zspod znaku Falangi i ONR.Ja spędziłem święto miło w Dąbrowie i nie musiałem się bać, że mi w patriotycznym uniesieniu ktoś da w mordę i ukradnie aparat.![]() Ja wiem, że patriotyzm to dla was wstyd ale nie każdy jest taki. Wstyd to jest mi za to co zostało pokazane w stolicy - z patriotyzmem nic wspólnego to nie miało. Nieistotne dla mnie czy miasto niszczy narodowiec czy lewak - obaj są siebie warci. Jedni i drudzy pokazali, że nie o żadną ideologię chodzi, nie o żaden patriotyzm a tylko o to, żeby dać komuś w mordę, wybić szybę czy spalić samochód. Pewnie byli też ludzie chcący świętować, pewnie byli w większości niestety zostali stłamszeni przez hołotę w dresach. Do narodowców mam o tyle większe pretensje, że na stadionach częściej można spotkać te same symbole co na marszach ONR niż tęczowe flagi - a teraz wszyscy zwalają winę za zamieszki na kiboli i Niemców właśnie.Ten post edytował Kamil_ sob, 12 lis 2011 - 14:40 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 416 Dołączył: śro, 08 kwi 09 Skąd: Mickiewicza Nr użytkownika: 3,277 Płeć: Mężczyzna GG: 9877186 ![]() |
Jakie to szczęście, że nie chodziłem do gimnazjum.
"Naprawdę macie takie klapki na oczach, że poza dymem, który był, nie widzicie tego, że miał miejsce jeszcze NORMALNY, SPOKOJNY MARSZ?" Nie chodzi o zadymę. Ta była z dwóch stron. Chodzi o ideologię i zawłaszczanie patriotyzmu. Monopol na to kto Polakiem, a kto nie. Ja ze względu na pochodzenie pewnie Polakiem nie jestem w oczach "patriotów". Ten post edytował sandwich sob, 12 lis 2011 - 15:05 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 01:34 |