IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Wyjazd na Marsz Niepodległości, 11.11.11 WARSZAWA
sybis
post sob, 22 paź 2011 - 17:21
Post #1

UZYTKOWNIK

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 4,827

http://oi51.tinypic.com/j5a6w8.jpg

Organizowany jest wspólny wyjazd na Marsz dla mieszkańców naszego Regionu. Wszystkie informacje zawarte są na powyższym plakacie. Wszelkie pytania PW

Bądź Dumny, Przyjdź! 11.11.11 WARSZAWA !

www.Marszniepogleglosci.pl
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
gregol
post pon, 24 paź 2011 - 01:04
Post #2

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 1,349
GG: 1309044 status gadu-gadu

Ja dorzucę jeszcze swoje 3 grosze do wątku komunistycznego. Bo pojawia się to chyba w każdej takiej dyskusji, co z tego, że "jebać żyda, spalić murzyna, geja na pal" przecież on ma koszulkę z Che. Fakt w Polsce ogólnie przyjęte są knajpy w stylu PRL (ciekawe ile pobyła by knajpa w stylu Berlin '39?) i koszulki z CCCP czy Che itd. wszyscy wiemy.. Jednak nic nie bierze się bez przyczyny, reliktami PRL zajmują się kolekcjonerzy a w idee komunizmu wierzą zbuntowane nastolatki, koszulki z Che noszą głównie Ci którzy chcą być fajni. A brunatne koszulę i symbolikę drugiego okupanta noszą Ci, których można się bać na ulicy. Dzieciak z czerwoną koszulką Cię nie pobije za to jak wyglądasz, wyrośnięty i wygolony z celownikiem na plecach już tak.. ot taką sobie panowie wypracowali markę.

Co nie zmienia faktu, że prawnie jednych i drugich powinno się tępić. Tyle, że jedni to niegroźna zajawka, drudzy to poza nielicznymi ideowcami niebezpieczni bandyci. Stąd zapewne bierze się przymykanie oka.

A drugą sprawą jest to, że ani po prawej ani po lewej, Polacy ze święta niepodległości cieszyć się nie potrafią. Bo to, że zbierze się kilka tysięcy narodowców (dla mnie głównie skrajnej prawicy o niejednokrotnie faszystowskich lub patologicznie nacjonalistycznych poglądach) i pokrzyczy mniej lub bardziej żałosne hasła a po drugiej stronie stanie kilkaset osób lewicującej młodzieży i odkrzyczy im hasła na podobnym poziomie to nie jest radość...

Nie można jak w większości krajów, dobrych i hucznych koncertów, fajerwerków, licznych imprez kulturalnych? Radości! A nie na 11 dostaniemy na przemian tragiczne polskie kino historyczne, zajawki z zadym w Warszawie i może jakiś program ile Polaków zginęło a ilu nie odnaleziono po wszystkich powstaniach/wojnach/rozbiorach..
eh.

Ten post edytował gregol pon, 24 paź 2011 - 01:05

+Quote Post
xMarcinx
post pon, 24 paź 2011 - 09:34
Post #3

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 2,576

CYTAT(gregol @ pon, 24 paź 2011 - 01:04) *
Tyle, że jedni to niegroźna zajawka, drudzy to poza nielicznymi ideowcami niebezpieczni bandyci. Stąd zapewne bierze się przymykanie oka.
Też uważam, że ANTIFE, nigdy więcej i tym podobne bandyckie organizacje trzeba zdelegalizować, podkładanie bomb, zakłócanie manifestacji związanych z świętami narodowymi, obrzucanie pomników farbami. Nie wspominając o tak szkodliwych społecznie działaniach jakie propaguje palikot i jego otoczenie. Nie spotkałem się by takie akcje były wpisywane w misje organizacji tych po prawej stronie, choć też nie wykluczam, że zdarzają się tam różni skrajni kretyni co wykrzykują swoje hasła i swoje poglądy, jednak nie sposób ich podpiąć pod całość czy też sens istnienia całej organizacji.
CYTAT(gregol @ pon, 24 paź 2011 - 01:04) *
A drugą sprawą jest to, że ani po prawej ani po lewej, Polacy ze święta niepodległości cieszyć się nie potrafią. Bo to, że zbierze się kilka tysięcy narodowców (dla mnie głównie skrajnej prawicy o niejednokrotnie faszystowskich lub patologicznie nacjonalistycznych poglądach) i pokrzyczy mniej lub bardziej żałosne hasła a po drugiej stronie stanie kilkaset osób lewicującej młodzieży i odkrzyczy im hasła na podobnym poziomie to nie jest radość...Nie można jak w większości krajów, dobrych i hucznych koncertów, fajerwerków, licznych imprez kulturalnych? Radości! A nie na 11 dostaniemy na przemian tragiczne polskie kino historyczne, zajawki z zadym w Warszawie i może jakiś program ile Polaków zginęło a ilu nie odnaleziono po wszystkich powstaniach/wojnach/rozbiorach.. eh.
Nie zgodzę się, wielokrotnie prawa strona organizowała koncerty, pikniki historyczne, pokaz fajerwerków etc. po to by ludzie się bawili i dowiadywali o historii swojego kraju - jednak jak im tam nagle wyskakuje grupka ubranych na czarno, w kapturach i w kominiarkach debili z antify, krzyczy niszczyć faszyzm i kopie kogo popadnie, skacze po godle to trudno sie dziwić, że takich akcji jest coraz mniej, a jak juz sa to nie cieszą się takim zainteresowaniem, z leku przed takimi oszołomami.
CYTAT(Leszek @ nie, 23 paź 2011 - 22:04) *
Marcin, akurat w Polsce jakoś krzyże celtyckie kojarzą się przede wszystkim z młodymi wygolonymi patriotami, zwłaszcza na stadionach
mi nie, ale to może dlatego, że nie czytam GW
(po kampanii wyborczej już nawet Prezes i Szkodniki nazywają ich po imieniu czyli bandytami stadionowymi) - ci sami, którzy malują hasła typu "White Power", 88, ci sami, którzy kibiców wrogich klubów wyzywają od żydów itp.

http://www.portalsamorzadowy.pl/polityka-i...apis,23474.html
Generalizujesz, nie da sie mieć poglądów narodowo-radykalnych czy narodowo demokratycznych i jednocześnie narodowo-socjalistycznych. To, że często jedni i drudzy pojawiają się razem jest tylko i wyłącznie wynikiem, wspólnych (bardzo wąskich) interesów. Nie mniej z doświadczenia wiem, że praktycznie zawsze, po głównych obchodach dochodzi albo do bójki, albo ostrej sprzeczki słownej pomiędzy tymi obozami.
I nie uwierzę, że wykorzystują je dla manifestacji patriotyzmu czy miłości do narodu - bo jak słusznie zauważył Vacu mamy zupełnie inne symbole. Poza tym - jakoś ci kolesie nie stosują wzorów kojarzących się z Virtuti Militari czy innymi odznaczeniami wojskowymi.
Nie wiem czy taki chybiony, bo rok w rok na manifestacji narodowej w Bytomiu zawsze przychodzi kilku kombatantów i uczestniczy w uroczystościach.. Nie pisze, że w całości popiera to co się tam dzieje, jednak na pewno toleruje, bo własnie na tym polega demokracja. Co do symboli VM to zapewniam Cie, że są, jak chcesz to nawet wolnej chwili mogę poszperać na dysku za fotkami. Po prostu Twoje wyobrażenie jest bardzo dalekie od faktów i głownie opiera się o jakieś stereotypy pilnie pielęgnowane przez taką prasę jak GW.

Ten post edytował xMarcinx pon, 24 paź 2011 - 09:46

+Quote Post
gregol
post pon, 24 paź 2011 - 10:08
Post #4

UZYTKOWNIK

CYTAT
Też uważam, że ANTIFE, nigdy więcej i tym podobne bandyckie organizacje trzeba zdelegalizować, podkładanie bomb, zakłócanie manifestacji związanych z świętami narodowymi, obrzucanie pomników farbami. Nie wspominając o tak szkodliwych społecznie działaniach jakie propaguje palikot i jego otoczenie. Nie spotkałem się by takie akcje były wpisywane w misje organizacji tych po prawej stronie, choć też nie wykluczam, że zdarzają się tam różni skrajni kretyni co wykrzykują swoje hasła i swoje poglądy, jednak nie sposób ich podpiąć pod całość czy też sens istnienia całej organizacji.

Podaj mi przykład agresji skierowanej przez ANTIFE do przeciętnego Kowalskiego, takiego niezwiązanego ze skrajnie nacjonalistycznymi formacjami. Bardzo mnie to ciekawi, bo osobiście nie znam, ale zdaje sobie sprawę, że "moje" media lubią kłamać i zakłamywać prawdę. Więc czekam.
Argumentem o zakłócaniu manifestacji narodowych mnie nie przekonasz, bo środowiska lewackie usilnie blokują te manifestacje związane z hasłami faszystowskimi/nacjonalistycznymi. Niestety u nas w kraju mam wrażenie, że tłumnie polskość można manifestować przez wyzywanie mniejszych lub większych grup społecznych.
A argumentu o Palikocie nawet nie mam ochoty rozwijać, bo już mnie bawi i wiem, że do konkretów w tym wypadku nie dojdziemy..

CYTAT
Nie zgodzę się, wielokrotnie prawa strona organizowała koncerty, pikniki historyczne, pokaz fajerwerków etc. po to by ludzie się bawili i dowiadywali o historii swojego kraju - jednak jak im tam nagle wyskakuje grupka ubranych na czarno, w kapturach i w kominiarkach debili z antify, krzyczy niszczyć faszyzm i kopie kogo popadnie, skacze po godle to trudno sie dziwić, że takich akcji jest coraz mniej, a jak juz sa to nie cieszą się takim zainteresowaniem, z leku przed takimi oszołomami.

Ja mówię o koncertach dla ludzi, nie dla grupki zainteresowanych. Scena RAC raczej tłumów nie przyciągnie. Myślę o koncertach typu sylwestrowe czy na dni miasta, duże (na naszym rynku muzycznym) gwiazdy, transmisja spod PKiN w Warszawie na całą Polskę, pomniejsze wydarzenia w miastach w Polsce, fajerwerki itd. Bez nadęcia i martyrologii.

CYTAT
Nie wiem czy taki chybiony, bo rok w rok na manifestacji narodowej w Bytomiu zawsze przychodzi kilku kombatantów i uczestniczy w uroczystościach.. Nie pisze, że w całości popiera to co się tam dzieje, jednak na pewno toleruje, bo własnie na tym polega demokracja. Co do symboli VM to zapewniam Cie, że są, jak chcesz to nawet wolnej chwili mogę poszperać na dysku za fotkami. Po prostu Twoje wyobrażenie jest bardzo dalekie od faktów i głownie opiera się o jakieś stereotypy pilnie pielęgnowane przez taką prasę jak GW.

Tej samej na której wyraźnie widać tych którzy popierają serbskie Kosowo? Sądzę, że kto jak kto ale Ty wiesz co nieco o sprawie Kosowa i konsekwencji przyłączenia tej części Serbii na dalsze losy Bośni i Hercegowiny. A jeśli nie wiesz to nie przywołuj demonstracji, która ośmiesza Twoje argumenty. Bo są rzeczy, których nawet w demokratycznie tolerować nie można..

+Quote Post
xMarcinx
post pon, 24 paź 2011 - 11:10
Post #5

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 2,576

CYTAT(gregol @ pon, 24 paź 2011 - 10:08) *
Podaj mi przykład agresji skierowanej przez ANTIFE do przeciętnego Kowalskiego, takiego niezwiązanego ze skrajnie nacjonalistycznymi formacjami. Bardzo mnie to ciekawi, bo osobiście nie znam, ale zdaje sobie sprawę, że "moje" media lubią kłamać i zakłamywać prawdę. Więc czekam.

Tym samym tropem mogę Ciebie poprosić byś podał mi przykład pobicia przeciętnego Kowalskiego, przez kogoś z ruchu nr. Poza tym kiepska retoryka, to że ktoś się utożsamia z poglądami narodowymi, oznacza, ze trzeba go bić metalowa pałka? Mi to przypomina Hitlera, jesteś Żydem więc do pieca.. i to są ANTYFASZYŚCI?!

Argumentem o zakłócaniu manifestacji narodowych mnie nie przekonasz, bo środowiska lewackie usilnie blokują te manifestacje związane z hasłami faszystowskimi/nacjonalistycznymi.

Pytanie, po co? Przecież nacjonalizm jest w Polsce legalny, tak jak manifestowanie swoich poglądów. Dziwny przejaw tolerancji, lewej strony (a raczej faszyzmu). Co do haseł rzekomo faszystowskich. To po pierwsze, przed wydaniem zgodny na marsz, policja musi wiedzieć jakie hasła będą głoszone i jakie transparenty. Nigdy nie było tak, by ów hasła były uznane za faszystowskie - bo poprostu, do manifestacji by nie doszło. Dwa jesli nawet ktoś wyskoczy z takim hasłem, to przed wyruszeniem marszu wszyscy są legitymowania, a cała manifestacja jest kamerowana (na wniosek maszerujących!), więc sprawa jest prosta.

Niestety u nas w kraju mam wrażenie, że tłumnie polskość można manifestować przez wyzywanie mniejszych lub większych grup społecznych.

Nie spotkałem takich haseł, jedynie separatystyczne. Czyli dokładnie takie jakimi posługują się izraelici. Z tym, że u nich to tez przejawia się też czynem - murem izraelsko-palestyńskim. Jeśli chodzi natomiast o hasło nasze ulice i kamienice, to chyba wiesz, że jest to odpowiedz na hasło którym przed wojną posługiwali się wyznawcy wiary Mojzeszowej w stosunku do polaków.

Ja mówię o koncertach dla ludzi, nie dla grupki zainteresowanych. Scena RAC raczej tłumów nie przyciągnie. Myślę o koncertach typu sylwestrowe czy na dni miasta, duże (na naszym rynku muzycznym) gwiazdy, transmisja spod PKiN w Warszawie na całą Polskę, pomniejsze wydarzenia w miastach w Polsce, fajerwerki itd. Bez nadęcia i martyrologii.

Tylko, że to nie RAC, a m.in zespól Piersi. Impreza w części historycznej prowadzona przez IPN i muzeum warszawskie. Martyrologia jest była i będzie, bo jest wpisana w historie, co oczywiście nie znaczy, że nie można się cieszyć i bawić.

Tej samej na której wyraźnie widać tych którzy popierają serbskie Kosowo? Sądzę, że kto jak kto ale Ty wiesz co nieco o sprawie Kosowa i konsekwencji przyłączenia tej części Serbii na dalsze losy Bośni i Hercegowiny. A jeśli nie wiesz to nie przywołuj demonstracji, która ośmiesza Twoje argumenty. Bo są rzeczy, których nawet w demokratycznie tolerować nie można..

Znowu generalizujesz i wkładasz wszystkich do tego samego worka. Idąc Twoim tokiem, trzeba by powiedzieć, że koncert Arki Noego jest nazistowski, bo zawsze znajdzie się ktoś z takimi poglądami w okolicy.

+Quote Post
gregol
post wto, 25 paź 2011 - 00:44
Post #6

UZYTKOWNIK

CYTAT(xMarcinx @ pon, 24 paź 2011 - 11:10) *

Tym samym tropem mogę Ciebie poprosić byś podał mi przykład pobicia przeciętnego Kowalskiego, przez kogoś z ruchu nr. Poza tym kiepska retoryka, to że ktoś się utożsamia z poglądami narodowymi, oznacza, ze trzeba go bić metalowa pałka? Mi to przypomina Hitlera, jesteś Żydem więc do pieca.. i to są ANTYFASZYŚCI?!

Sądzę, że rozumiesz co czytasz, więc zwyczajnie manipulujesz moją wypowiedzią, która dotyczyła potępienia zarówno promocji symboli komunistycznych jak i faszystowskich. I była tylko próbą odpowiedzi na pytanie dlaczego jedno wolno drugie nie.
A poza tym nigdzie nie napisałem, że pochwalam skrajny sposób działania ANTIFY. Bo dla mnie to legalne działania stowarzyszenia Nigdy Więcej są słuszne, a nie robienie tego samego co "łysi".

A dla spełnienia Twojej prośby: to co działo się w M9 (nie wiem jak teraz sytuacja, się tam ma), to co dzieje się teraz w Białym stoku czy to co dzieje się na stadionach (na szczęście coraz częściej incydentalnie)... itd.
CYTAT
Niestety u nas w kraju mam wrażenie, że tłumnie polskość można manifestować przez wyzywanie mniejszych lub większych grup społecznych.

Nie spotkałem takich haseł, jedynie separatystyczne. Czyli dokładnie takie jakimi posługują się izraelici. Z tym, że u nich to tez przejawia się też czynem - murem izraelsko-palestyńskim. Jeśli chodzi natomiast o hasło nasze ulice i kamienice, to chyba wiesz, że jest to odpowiedz na hasło którym przed wojną posługiwali się wyznawcy wiary Mojzeszowej w stosunku do polaków.

Nie spotkałeś takich haseł jak "kto nie skacze jest pedałem hej hej hej" czy "chłopka i dziewczyna normalna rodzina"? Zresztą nie chodziło mi tu tylko o środowiska związane z ONR czy MW. Również o tych spod znaku krzyża jak i różnych innych.
A ta wypowiedź z której wyrwałeś to zdanie tyczyła ogółu Polaków. I była smutnym pytaniem w powietrze dlaczego nie potrafimy tak jak w sylwestra (np.) bawić się 11listopada.
CYTAT

Tylko, że to nie RAC, a m.in zespól Piersi. Impreza w części historycznej prowadzona przez IPN i muzeum warszawskie. Martyrologia jest była i będzie, bo jest wpisana w historie, co oczywiście nie znaczy, że nie można się cieszyć i bawić.

Proszę Cię.. nie zauważyłeś jeszcze, że wiem o czym piszę. Miałem pisać już w tamtej wypowiedzi abyś nie wyskakiwał mi z Kukizem ale pomiąłem.
CYTAT

Znowu generalizujesz i wkładasz wszystkich do tego samego worka. Idąc Twoim tokiem, trzeba by powiedzieć, że koncert Arki Noego jest nazistowski, bo zawsze znajdzie się ktoś z takimi poglądami w okolicy.

To co Wasze środowisko jest aż tak kulawe, że wpakowuje Wam się ktoś w Waszą manifestację, kto robi Wam czarny PR i macie to w dupie? Bo jeśli pozwalacie aby grupka ludzi szła z dużym banerem tak aby każdy ich widział mimo, że jak próbujesz nam wcisnąć nie zgadzacie się z tym, a Wy to ignorujecie to albo jesteście dupy albo coś tu nie gra.

Pokazujesz nam w tym wątku idealną kwintesencję całego ruchu "narodowego" tańczyć na granicy i idealnie uważać na każde słowo. Tak aby zawsze móc mówić o machaniu do słońca czy innych bzdurach. A to, że ludzie Waszej ideologii czasem pobiją lub zakatują murzyna, wybiją kamieniami szyby w oknach cyganom czy powyzywają na stadionach się nawzajem od żydów to nic.. bo to przecież nie my. "w każdym środowisku znajdą się zwyrodnialcy.. i bla bla bla to sam shit od lat. Dla mnie też ta dyskusja nie ma sensu. Bo wszystkie te argumenty już znam.

Ten post edytował gregol wto, 25 paź 2011 - 00:45

+Quote Post
sarsolot
post pią, 28 paź 2011 - 16:42
Post #7

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 1,063
GG: 4757707 status gadu-gadu

CYTAT(gregol @ pon, 24 paź 2011 - 23:44) *
Bo dla mnie to legalne działania stowarzyszenia Nigdy Więcej są słuszne, a nie robienie tego samego co "łysi".

Czyli tworzenie takich transparentow jak w Gdansku? http://www.wielkislask.pl/index.php?module...cle&aid=394

+Quote Post

Posty w temacie
sybis   Wyjazd na Marsz Niepodległości   sob, 22 paź 2011 - 17:21
Leszek   Wystarczy sprawdzić nazwiska z komitetu popierając...   sob, 22 paź 2011 - 17:23
vacu   A mnie to śmieszy po prostu - na zdjęciach zamiesz...   sob, 22 paź 2011 - 17:43
gregol   CYTAT(vacu @ sob, 22 paź 2011 - 17:4...   nie, 23 paź 2011 - 00:33
xMarcinx   Ja jadę we własnym zakresie. Vacu krzyż celtycki d...   sob, 22 paź 2011 - 20:45
Kamil_   Robienie z nacjonalistów faszystów jest śmieszne i...   nie, 23 paź 2011 - 12:22
vacu   CYTAT(Kamil_ @ nie, 23 paź 2011 - 11...   nie, 23 paź 2011 - 15:44
Kamil_   Mnie tylko boli, że w naszym kraju jest przyzwolen...   nie, 23 paź 2011 - 16:37
vacu   CYTAT(Kamil_ @ nie, 23 paź 2011 - 15...   nie, 23 paź 2011 - 18:24
xMarcinx   CYTAT(vacu @ nie, 23 paź 2011 - 18:2...   nie, 23 paź 2011 - 19:21
vacu   CYTAT(xMarcinx @ nie, 23 paź 2011 - 18...   nie, 23 paź 2011 - 20:02
xMarcinx   Celty zawsze był w odznaczeniach RP (herbach, orde...   nie, 23 paź 2011 - 21:12
vacu   CYTAT(xMarcinx @ nie, 23 paź 2011 - 20...   nie, 23 paź 2011 - 21:33
xMarcinx   No ale bez przesady, swastyka używana przez hitler...   nie, 23 paź 2011 - 21:41
Leszek   Marcin, akurat w Polsce jakoś krzyże celtyckie koj...   nie, 23 paź 2011 - 22:04
gregol   Ja dorzucę jeszcze swoje 3 grosze do wątku komunis...   pon, 24 paź 2011 - 01:04
xMarcinx   CYTAT(gregol @ pon, 24 paź 2011 - 01...   pon, 24 paź 2011 - 09:34
gregol   CYTATTeż uważam, że ANTIFE, nigdy więcej i tym pod...   pon, 24 paź 2011 - 10:08
xMarcinx   CYTAT(gregol @ pon, 24 paź 2011 - 10...   pon, 24 paź 2011 - 11:10
gregol   CYTAT(xMarcinx @ pon, 24 paź 2011 - 11...   wto, 25 paź 2011 - 00:44
xMarcinx   CYTAT(gregol @ wto, 25 paź 2011 - 00...   wto, 25 paź 2011 - 18:13
sarsolot   CYTAT(gregol @ pon, 24 paź 2011 - 23...   pią, 28 paź 2011 - 16:42
Leszek   Oj Marcin, Marcin - jak Ci brakuje argumentów, rzu...   pon, 24 paź 2011 - 11:48
xMarcinx   Leszek nie zrozumiałeś mnie. IMO żadną obelga nie ...   pon, 24 paź 2011 - 15:23
Leszek   Każda gazeta ma swoją wizję świata i przedstawia f...   pon, 24 paź 2011 - 16:35
xMarcinx   CYTAT(Leszek @ pon, 24 paź 2011 - 16...   pon, 24 paź 2011 - 17:39
Leszek   CYTAT(xMarcinx @ pon, 24 paź 2011 - 17...   pon, 24 paź 2011 - 19:06
vacu   CYTAT(xMarcinx @ pon, 24 paź 2011 - 16...   pon, 24 paź 2011 - 19:37
xMarcinx   CYTAT(vacu @ pon, 24 paź 2011 - 19:3...   pon, 24 paź 2011 - 20:06
rouse   Podyskutowaliśmy trochę sobie o idei, ale jeśli kt...   wto, 25 paź 2011 - 15:10
Arbas   Gdzieś ten nadmiar testosteronu trzeba wypuścić, a...   wto, 25 paź 2011 - 17:43
rouse   "Niestety, z przyczyn niezależnych jestesmy z...   śro, 26 paź 2011 - 15:34
NeoKs   wg. nich nie stoją, ale to na bank stoją Anarchiśc...   czw, 27 paź 2011 - 00:55
Leszek   Na Boga, rouse - ty cytujesz gazeta.pl? W dodatku ...   czw, 27 paź 2011 - 14:50
rouse   CYTAT(Leszek @ czw, 27 paź 2011 - 12...   pią, 28 paź 2011 - 10:46
Kamil_   Nosił wilk razy kilka, ponieśli i wilka Zaprasza...   pią, 28 paź 2011 - 09:58
endriu   Taki trening przed marszem... Ci co pojadom pewn...   pią, 28 paź 2011 - 10:38
Leszek   A ja się tak zawsze zastanawiam - czy wśród wszyst...   pią, 28 paź 2011 - 11:00
rouse   CYTAT(Leszek @ pią, 28 paź 2011 - 09...   pią, 28 paź 2011 - 12:20
Leszek   Raczej odpowiedzi - ale to żadna nowość. A plakat...   pią, 28 paź 2011 - 12:52
kamillll   no i macie swoje patriotyczne marsze grzecznych c...   sob, 12 lis 2011 - 08:16
vacu   CYTAT(kamillll @ sob, 12 lis 2011 - 07...   sob, 12 lis 2011 - 12:29
bzenek   CYTAT(kamillll @ sob, 12 lis 2011 - 09...   sob, 12 lis 2011 - 23:57
Kamil_   A może pooglądacie sobie zdjęcia z marszu gdzie 20...   sob, 12 lis 2011 - 13:51
sandwich   CYTAT(Kamil_ @ sob, 12 lis 2011 - 14...   sob, 12 lis 2011 - 14:13
Kamil_   CYTAT(sandwich @ sob, 12 lis 2011 - 13...   sob, 12 lis 2011 - 14:39
sandwich   Jakie to szczęście, że nie chodziłem do gimnazjum....   sob, 12 lis 2011 - 15:02
kamillll   CYTAT(Kamil_ @ sob, 12 lis 2011 - 13...   sob, 12 lis 2011 - 16:37
Kamil_   CYTAT(kamillll @ sob, 12 lis 2011 - 15...   sob, 12 lis 2011 - 16:47
kamillll   CYTAT(Kamil_ @ sob, 12 lis 2011 - 15...   sob, 12 lis 2011 - 21:55
vacu   CYTAT(kamillll @ sob, 12 lis 2011 - 15...   sob, 12 lis 2011 - 16:58
Kamil_   CYTAT(vacu @ sob, 12 lis 2011 - 15:5...   sob, 12 lis 2011 - 17:15
vacu   CYTAT(Kamil_ @ sob, 12 lis 2011 - 16...   sob, 12 lis 2011 - 17:55
Kamil_   CYTAT(vacu @ sob, 12 lis 2011 - 16:5...   sob, 12 lis 2011 - 18:20
vacu   CYTAT(Kamil_ @ sob, 12 lis 2011 - 17...   sob, 12 lis 2011 - 19:52
vacu   CYTAT(Kamil_ @ sob, 12 lis 2011 - 12...   sob, 12 lis 2011 - 14:25
Kamil_   Policja próbuje powstrzymać J.K.M i innych, zwykły...   sob, 12 lis 2011 - 15:04
xMarcinx   Też dziś wróciłem i dopiero jak właczyłem TV okaza...   sob, 12 lis 2011 - 16:34
xMarcinx   Chyba to miało być http://www.youtube.com/watch?...   sob, 12 lis 2011 - 19:35
xMarcinx   Służby porządkowe organizator zapewnił (ba przez 1...   sob, 12 lis 2011 - 21:59
Leszek   CYTAT(xMarcinx @ sob, 12 lis 2011 - 21...   nie, 13 lis 2011 - 00:06
xMarcinx   CYTAT(Leszek @ sob, 12 lis 2011 - 23...   nie, 13 lis 2011 - 09:40
Leszek   CYTAT(xMarcinx @ nie, 13 lis 2011 - 09...   nie, 13 lis 2011 - 10:06
xMarcinx   CYTAT(Leszek @ nie, 13 lis 2011 - 09...   nie, 13 lis 2011 - 11:50
sandwich   CYTAT(xMarcinx @ nie, 13 lis 2011 - 10...   nie, 13 lis 2011 - 10:06
gregol   Po której stronie jestem i co uważam o skrajnej pr...   sob, 12 lis 2011 - 23:51
menago   CYTAT(gregol @ sob, 12 lis 2011 - 23...   nie, 13 lis 2011 - 09:56
gregol   CYTAT(menago @ nie, 13 lis 2011 - 09...   nie, 13 lis 2011 - 10:39
Kamil_   Tu macie przykład prowokacji...   nie, 13 lis 2011 - 12:08
Leszek   CYTAT(Kamil_ @ nie, 13 lis 2011 - 12...   wto, 15 lis 2011 - 19:37
Leszek   Masz na myśli, że prawicowo nastawiony kibol prowo...   nie, 13 lis 2011 - 12:27
Kamil_   Uważaj jak chcesz O taką wolność walczył mój dzia...   nie, 13 lis 2011 - 12:35
xMarcinx   Tak i w 2007 roku udawał lewaka by dziś robić zady...   nie, 13 lis 2011 - 13:17
savalas   w stolicy został pokazany w 100 % obraz totalnego ...   pon, 14 lis 2011 - 12:41
Kamil_   Ten gość jest bardziej żałosny od obu stron łączni...   pon, 14 lis 2011 - 16:52
xMarcinx   GW.. Jakbyś sięgnął po inne źródło to byś się dow...   wto, 15 lis 2011 - 20:35
Leszek   Przecież w tym artykule jest mowa, że to kibol. A ...   wto, 15 lis 2011 - 20:55
xMarcinx   To już z faktami za wiele nie ma wspólnego. Tak, ...   wto, 15 lis 2011 - 21:07
Leszek   Twierdzenie prawiczków, że jest lewakiem/prowokato...   wto, 15 lis 2011 - 21:34
xMarcinx   CYTAT(Leszek @ wto, 15 lis 2011 - 20...   śro, 16 lis 2011 - 16:52
Kamil_   @ Leszku z tym prowokatorem to przyznaję wtopa pra...   śro, 16 lis 2011 - 16:33
Colo   A tu coś dla tych co wierzą we wszystko co pokazu...   śro, 23 lis 2011 - 21:28

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Mapa forum
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:10
FMDG - Razem od 2003
Dąbrowa Górnicza