![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 4 Dołączył: sob, 22 paź 11 Nr użytkownika: 4,827 Płeć: Mężczyzna ![]() |
http://oi51.tinypic.com/j5a6w8.jpg
Organizowany jest wspólny wyjazd na Marsz dla mieszkańców naszego Regionu. Wszystkie informacje zawarte są na powyższym plakacie. Wszelkie pytania PW Bądź Dumny, Przyjdź! 11.11.11 WARSZAWA ! www.Marszniepogleglosci.pl |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
A ja się tak zawsze zastanawiam - czy wśród wszystkich tych grup tak "lubiących" policję (kibole, hiphopowcy, dresiarze i cała reszta) jest aż tak dużo gejów, jak sugeruje powszechność hasła z tytułu (które przez Ch zresztą pisane być powinno)?
Zadam Ci tylko jedno pytanie:Jak często czytasz Gazetę Polską? Papierową? Nigdy, znam lepsze sposoby marnowania pieniędzy. Internetowe teksty - okazjonalnie. Nie mam wielkiego zaufania do pisma kierowanego przez ludzi otwarcie lekceważących prawo i sądy.PS. Rouse - Ty niby widziałeś tak dużo? Nie rozśmieszaj mnie, człowieku... Ten post edytował Leszek pią, 28 paź 2011 - 11:00 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:16 |